2021.01.05. 16:00:26 9724 263

Tegyél a fáradt január ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A január legtöbbünknek olyan, mintha a december kaja-kómája lenne. Nem tudtunk (vagy nem akartunk) még felocsúdni az ünnepi hangulatból, a nyugis napokból, a pihenésből, fáradtak vagyunk és a munkakedv sem szárnyal… Javítsunk természetes dolgokkal az évindításon!

Túrázás télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Túrázás télen

Az álmatlanság egyébként is népbetegség már, az egyik legjellemzőbb probléma a felnőttek körében és ördögi kört alkot a stresszel, helytelen életmóddal. A fáradtság pedig még a jó alvókra is lecsap a nagy ünneplős, főzős, evős, összejárós napok után, mikor újból munkába kell állni és beköszöntenek a szürke hétköznapok.

Szerencsére tehetünk azért, hogy a kialvatlanság komoly, hosszútávú és bosszantó rövidtávú következményeit megelőzzük, ne vezessen lelki-, és mentális problémákhoz, családi és munkahelyi vagy egészségügyi gondokhoz.

Lazíts gyógynövényekkel

Egy stresszoldó hatású citromfüves fürdősó igazi kényeztetés lehet esténként – zöld színe is megnyugtató, az illata is kellemes, az illóolajok pedig segítenek az ellazulásban. De teaként, vagy párologtatóba csepegtetve is használhatjuk a gyógynövények áldásos hatásait, hogy megszabaduljunk a fáradtságtól.

Elő a mozgással!

Ha úgy képzeled, hogy a mozgástól csak még fáradtabb leszel, rossz úton jársz! Rávenni magunkat a legnagyobb kihívás, a többi már megy magától, hiszen az aktív testmozgás során a pulzus emelkedik, a szervezetünk (például az agyunké is) oxigén ellátása javul és máris dinamikusabbá válunk. Egy igazán kimerítő edzést követően pedig a fáradtságnak egy sokkal kellemes formája köszönt be.

Fények és só

A himalájai, parajdi és más sólámpákkal az álmatlanságtól, a migréntől, a krónikus fáradtságtól szabadulhatunk meg. Ezek a jó minőségű sótömbök elméletben jól kompenzálják az elektromos kütyük negatív hatásait, így, ha tévé, telefon, mikrohullámú sütő és más kütyük közt tengeted a napjaid, adj egy esélyt a sólámpa újfajta rezgéseinek. Egy biztos, kellemes, meleg hangulatfénye és légtisztító, páramentesítő hatása is pozitív hatást gyakorol majd a kedvedre. 2 órával azelőtt kapcsold be, mielőtt nyugovóra térnél és lefekvéskor kapcsold ki.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...