2022.12.06. 17:25:00 8284 271

Télapót a képernyőre: Kapcsolódjatok ki ma este a fehér szakállúval!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télapó, Mikulás, Santa Claus, Karácsonyapó… számtalan névvel illetik és változatos hagyományokat tulajdonítanak ennek a misztikus alaknak világszerte, ám közös vonások is jócskán akadnak: a piros ruhás és fehér szakállú, jóságos figura a szeretet ünnepéhez köthető. A róla szóló élőszereplős és animációs filmek pedig remek szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak!

Főszerepben a Mikulás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főszerepben a Mikulás

Miklós napon ünnepeljünk meg minden Miklóst, ezáltal ünnepeljük meg Szent Miklóst és az ő örökségét is! Habár sok ember számára kissé félrecsúszott a legenda igazi mondanivalója, a modern Mikulásról szóló alkotások megtekintésével visszakaphatunk valamit belőle.

Történetek a Télapóról kicsiknek és nagyoknak

Ki segít a Mikulásnak? / Karácsonyapó (1985)

Egy ízig vérig hagyományos családi filmre vágytok? Kapcsolódjatok ki a fordulatos és kedves történettel, amelyben egy idős házaspár tűnik fel, mint Télapó és Télanyó. Természetesen az ajándékba szánt játékok előállítása és eljuttatása nem is olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik.

Mikulás karácsonyra (2016)

Ismerkedj meg egy családapával, aki a legtöbb szerettével ellentétben még mindig érzi a karácsony valódi szellemét. Mitől lesz az ő története különleges? Ő tényleg találkozni fog az igazi Mikulással, akivel karácsonyra családot is cserélnek egymással!

Történet a Télapóról “idősebbeknek”

Tapló Télapó (2003)

Férfiakat karácsonyi film elé csábítani? Pipa! A Mikulás, még ha áruházi is, nem éppen arról híres, hogy kirabolna másokat, ugye? A történet főhőse azonban nem osztogatni, hanem fosztogatni akar. A küldetésének azonban többen is az útjába próbálnak állni. A karácsony szelleme képes lehet megváltoztatni egy csalót?

Mesés szórakozás a Télapó fiával

Karácsony Artúr (2011)

A népmesékből jól ismert legkisebb fiú alakja jelenik meg a történetben, csakhogy szegénylegény és királyfi helyett maga a Télapó legkisebb fia kerül középpontba.
A jószándékú, ám kissé suta fiú saját maga próbálja meg orvosolni azt a mások szemében aprócskának tűnő hibát, miszerint egy kislányhoz véletlenül nem jutott el a karácsonyi ajándéka.

Forrás: www.port.hu, www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...