2021.01.10. 17:46:02 9717 246

Terítéken a férfi – Megunhatatlan pasis filmek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük a filmeket. Így télen, pláne a mostani igencsak különös hetek, hónapok alatt még inkább megkedveltük őket. Jöhet vígjáték, horror, csajos, pasis film. Apropó, pasis filmek! Csemegézzünk most ezekből!

Férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi

Férfibecsület

A film középpontjában egy nehézbúvárnak készülő fekete bőrű fiatalember áll, a 60-as évek Amerikájában. A fiú bőrszíne miatt hátrányból indul, ráadásul a kiképzőtisztje sem könnyíti meg a dolgát. Aztán a végén…

Az ördög maga

Hiába a kölcsönös szimpátia, a már-már apa-fiú kapcsolat, ha a barátság egyik tagjáról kiderül: emberek életét kioltó terrorcselekmények szervezője.

Locke

„Ein Auto, ein Mann…” Kezdhetnénk akár így is a Locke című film bemutatását. A film bő 1,5 órája alatt a férfi főszereplő (aki valójában az egyetlen szereplő, akit látunk) egy autópályán hajt. Az életéről és arról, hogy hova is megy, csak a telefonon lebonyolított beszélgetéseiből tudunk meg.

Warrior – A végső menet

Milyen a férfi, ha testvér? Milyen a férfi, ha a családját kell megmentenie a kilakoltatástól? Milyen a férfi, ha a saját apját kell újra és újra megmentenie? Ebből a filmből kiderül!

Mi kell a nőnek?

No, ez az, amit még egy férfinak sem sikerült megfejteni. De majd Mel Gibson a film főszereplőjeként, a nők minden gondolatát hallva megmondja a tutit!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...