2018.04.16. 13:22:25 11236 305

Tévézd magad szépre! – Kösd össze a kellemest a hasznossal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már régóta tervezed, hogy márpedig csapsz egy „énidős” délutánt, megnézed a kedvenc sorozatod kihagyott részeit (khm… ehhez lehet, több délután kell…), felraksz egy haj- és/vagy arcpakolást, levágod, lereszeled, ne adj’ Isten, még ki is lakkozod a körmeid, esetleg a kedvenc magazinodba is beleolvasol. Hát, hajrá…

Nő tévézik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő tévézik

Persze, nem akarunk lebeszélni a dologról, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy egy délutánra ennyi minden nem lesz elég. De mondjuk néhány tevékenység összeköthető egymással! Lássuk, mire elég egy „filmnyi” vagy egy sorozatnyi idő! Szépülj, miközben tévézel!

Jöhet egy kis torna?

Mit szólnál egy kis testmozgáshoz filmezés közben?

Kezdjük az arccal!

Míg megy a kedvenc sorozatod, Te mozgasd meg fáradt arcizmaidat, hogy bőröd újra ragyogó, sima legyen, és a vérkeringésed is felpezsdüljön! Tedd a homlokodra az ujjaid, a két kézfejét egymáson keresztezve. Most húzd felfelé a szemöldököd, szemhéjad az ujjak segítségével. 6-10 másodpercig tartsd így, majd engedd le! Ismételd meg néhányszor a gyakorlatot!

Jöhetnek a karok!

Néha a karjainknak sem árt egy kis átmozgatás, de ez a gyakorlat a vállaidnak is jót tesz! Szóval, karokat nyújtsuk ki magunk mellett, a lapockákat közelítsük egymáshoz, a tenyerünket fordítsuk lefelé, majd rajzoljunk apró köröket a tenyerünkkel, először egyik, majd a másik irányba is!

Húzd ki magad!

Végre nyugodtan leülhetsz a kanapéra, kedvenc foteledbe? Hát gyakorold a helyes testtartást! Vállakat hátra, hasat be, hát egyenes, fejjel nyújtózás felfelé! Minél gyakrabban csinálod, annál természetesebb lesz ez a testtartás ülés közben!

Jöhet egy kis szépségápolás?

Míg megy a kedvenc sorozatod, vagy végre mozimaratont tarthatsz otthon és megnézel egy régóta áhított filmet (vagy többet), szánhatsz egy kis időt a szépségápolásra is!

Elő a hajjal!

Egy gyors hajmosás után most már igazán megérdemel a sörényed egy tápanyagokban, vitaminokban gazdag hajpakolást! Nosza, kend a hajadra a csodaszert, és kuckózz be a kanapéra a kedvenc sorozatod/filmed társaságában! A pakolás pedig csak hasson, hasson!

És az arcbőr!

Megfáradt arcbőrödnek is jár a kényeztetés! Egy alapos bőrradírozás után jöhet egy kis tápláló maszk! Ha nem szeretnéd megállítani a filmet, sorozatot, vagy aggódsz, hogy épp egy izgalmas résznél kellene eltávolítanod a kencét, használj lehúzható maszkot! Csupán egy arctörlő kendőre, vagy egy bevizezett vattapamacsra lesz szükséged és már kész is az arcmosás!

Egy kis manikűr?

Hogy csak egy kis igazításra lenne szükséged, esetleg teljes „generál”, vagyis manikűr, egy kis pakolás, krémecske a kézfejre, némi lakkozás a végére, az már Rád van bízva. De filmmel egybekötve biztosan kellemes időtöltés lesz!

Szépítsd magad belülről is!

Egy kis „eszi” meg „iszi” nem árt tévézés közben, de csak akkor, ha egészséges!

Kortyolgass!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, habár én napi rendszerességgel fogyasztok teát, a nyugodt teázgatás fogalmát nem ismerem! Csak felhörpintem a zöld-, vagy gyümölcsteámat és már rohanok is tovább! Pedig nem így kellene! No, hát egy kis énidő, délutáni tévézés közben igazán belefér, hogy nyugodtan, ízét, zamatát kiélvezve elkortyolgass egy számodra kellemes fekete-, zöld-, gyümölcs- vagy bármilyen gyógynövényes teát!

Egy kis nasi?

Nem arra gondolunk, hogy na, akkor most aztán elő a chipsekkel, ropikkal, mindenféle egészségtelen (ám kétségtelenül nagyon finom) eszegetnivalóval! Készíts magadnak finom csemegét, mondjuk diófélékből és egy kis mazsolából! Ha szereted az édes és sós keveredését, esetleg egy kis tengeri vagy Himalája-só is kerülhet rá! Vagy tegyél egy tálba mandulát és törj bele magas kakaótartalmú csokoládét! Ezt az E-vitaminban, antioxidánsokban (a mandulának köszönhetően) és flavonoidokban (hála az étcsokinak) gazdag finomságot testnek és léleknek is élmény lesz elfogyasztani!

Forrás, ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!