2021.10.11. 08:33:21 7412 260

Többször is fagypont körül alakulnak a minimumok a jövő héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Többször, többfelé is fagypont körül alakulnak a minimumok a jövő héten. A maximumok is jellemzően 10-15 Celsius-fok körül várhatók. Változékony lesz az idő: napsütésre és esőre is készülni kell.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az északkeleti harmadban szakadozottabb lehet a felhőzet, ugyanakkor ott is legfeljebb rövid időszakokra bukkanhat elő a nap. Késő délutántól átmenetileg határozottan csökken a felhőzet, az Északnyugat-Dunántúlon rövid időre már kisüthet a nap. Elsősorban a déli, délnyugati megyékben lehet további gyenge eső, másutt kisebb a csapadék valószínűsége. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, ugyanakkor a kevésbé felhős északkeleti határnál 0, akár mínusz 1 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között valószínű, de a keleti határnál 16, 17 fok is lehet, míg a felhős, csapadékos délnyugati részeken 10 fok alatt maradhat a maximum.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett helyenként előfordul kisebb eső, zápor. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 1 és 9, a maximumhőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Szerdán és csütörtökön hajnalra átmeneti ködfoltok képződhetnek. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínű záporeső. Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában 2 és 8 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett tájakon mínusz 1 fokot is mérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 15 fok között várható.

Csütörtökön hajnalban általában 0 és plusz 5 fok között, a kevésbé felhős, szélvédett vidékeken fagypont alatt alakul a hőmérséklet. A csúcsérték többnyire 8 és 13 fok között várható.

Pénteken reggel is számítani lehet ködfoltokra. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. A leghidegebb órákban általában 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, de a derült, szélvédett tájakon akár mínusz 3 fokot is mérhetnek. A nappali maximumok 9 és 14 fok között alakulnak.

Szombaton napos idő valószínű, de szórványosan kialakulhatnak záporok. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A hőmérséklet hajnalban általában 2 és 9 fok között, a kevésbé felhős, szélvédett tájakon fagypont körül alakul. A maximum többnyire 8 és 14 fok között várható.

Vasárnap általában több órára kisüthet a nap, számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.