2021.07.24. 13:27:49 9260 262

Tudjuk, mit eszel idén nyáron! – Így válassz fagyit a horoszkópod szerint 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Személyiségünket, az élethez való hozzáállásunkat, életünket, sorsunkat, vagyis nagyjából mindent nagyban befolyásol az, hogy milyen csillagjegyben születtünk. Az viszont nem kicsit meglepő, hogy abban is segítségünkre lehet, milyen ízű fagylalt passzol hozzánk. Már ha valakinek kell ehhez segítség…:-)

Tökéletes fagyi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tökéletes fagyi

A legegyszerűbb persze, ha végigkóstoljuk az összeset, és úgy állapítjuk meg, melyik is lesz a kedvencünk. De ha megkímélnénk a torkunkat, no, és persze az alakunkat, jó lesz, ha villámgyorsan végigrobogunk a lenti felsoroláson! Természetesen, csakis a napi horoszkópunk elolvasása után!

Ezt kérd a fagyis pultnál, ha…

... a csillagjegyed Kos

Amit először megkérdezel, ha fagyis pult előtt állsz: „Pisztácia van?” Reméljük, Neked nagyobb szerencséd lesz, mint a Terence Hill-nek, hiszen egy vérbeli Kos nem éri be az unalmas, megszokott ízekkel. Számára csakis a fagyik királynője, a pisztácia az egyetlen és elfogadható íz. És akkor az óminózus jelenet a Különben dühbe jövünk című filmből:

... a csillagjegyed Bika

A jól bevált sem mindig unalmas. És amiben van egy kis csoki, azzal baj nem lehet! Számodra a sztracsatella mindent visz!

... a csillagjegyed Ikrek

Ide minden bogyóssal! Kivéve a fekete áfonya! Azt inkább meghagyod másnak!

... a csillagjegyed Rák

Csak semmi extra, csak semmi feltűnő, csakis finom ízek! Ha Rák vagy, a csonthéjasokból készült fagylaltokat fogyasztod a legszívesebben.

... a csillagjegyed Oroszlán

Te szereted, ha nassolás közben is energiát gyűjthetsz, és éberséged ilyenkor sem lankad! Nem meglepő, hogy a Te kedvenced a kávé!

... a csillagjegyed a Szűz

Félre a klasszikus ízekkel, Téged csakis valamilyen különlegességgel lehet levenni a lábadról! Egy kis sóskaramell? Egy igazi Szűz ki nem hagyná!

Folytatjuk!:-)

Forrás: miss.at A videó forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában