2018.05.22. 16:38:17 12042 314

Tündérmese a valóságban: pillanatok a hercegi esküvőből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kell egy kis romantika a hétköznapokra is! A brit uralkodói családnak köszönhetően pedig jut is belőle bőven. Harry herceg és Meghan Markle esküvője valóságos tündérmese, ami bármely romantikus filmet megszégyenítene...

Harry herceg  és Meghan Markle |  Forrás: youtube.com/businessinsider - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Harry herceg és Meghan Markle | Forrás: youtube.com/businessinsider

A BusinessInsider készített egy összefoglalót az A-listás esemény legszebb pillanatairól. Bámulattal néztük a felvonuló sztárok sorát és természetesen a "csöppet" ideges vőlegényt, valamint a gyönyörű arát. Meghan Markle - immár Sussex hercegnője - egy csodálatos, mégis szolid eleganciát sugalló menyasszonyi ruhakölteményt választott, amiről még sokáig fognak beszélni a divatvilágban.

No de, íme, a videó! Néhány szerelem-morzsa a romantikára éhes szíveknek:

Forrás: Business Insider via youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...