2024.01.06. 12:33:41 6334 235

Újabb holdra szállás, teljes napfogyatkozás, olimpiai játékok – És még mit hoz magával 2024?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új év, új remények és lehetőségek. Kíváncsi várakozásban töprengünk azon, hogy vajon mit hoz magával ez a nemrégiben útnak indult 12 hónap. A legtöbb esemény rejtve van előttünk, ám mégis van néhány, amelynek bekövetkeztére számíthatunk 2024-ben. Majdnem biztosan. Például a következőkre:

2024 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 2024

2024 szökőév lesz – Ezért a februári hónap egy ráadás nappal fog bővülni. (Van ismerősöd, aki február 29-én született?)

Már javában zajlanak az előkészületek a 2024-es párizsi nyári olimpiai játékokra – Sokak nagy várakozására és nem kis örömére idén július 26. és augusztus 11. közötti időben kerül sor az olimpiai játékok megrendezésére – mégpedig Franciaország fővárosában.

Filmrajongók figyelem: új filmek a láthatáron – Sok érdekes és izgalmas filmalkotásra számíthatunk idén. Az előrejelzések szerint például március elejére várható lesz a Dűne második része; június 14-én az Inside Out 2-ben együtt izgulhatjuk végig az immár tinédzserré lett Riley érzelmi kalandjait; november 27-én pedig a Wicked című filmmel örvendeztetik meg az érdeklődő közönséget, midőn Oz, a nagy varázsló klasszikus történetének újragondolt változata tekinthető meg.

Tanúi lehetünk egy égi csodának : teljes napfogyatkozásra kerül sor 2024. április 8-án – Mindezt azonban csak az Egyesült Államok keleti részén lehet szemügyre venni.

Ez évben sor kerül egy újabb holdra lépésre – Legalábbis a NASA tervei szerint. A Földön kívüli kalandra 2024 év végén kerítene sort, a NASA Artemis-II holdra szállásával. A küldetés kiválasztottjai között egy kanadai és három amerikai űrhajós szerepel (köztük az első nő is).

Indonéziának új fővárosa lesz – A túlnépesedés, az éghajlati változások, valamint az árvízveszély miatt Indonézia kormánya úgy döntött, hogy biztonságosabb lesz Jakarta helyett Kalimantánra helyezni a fővárost.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...