2020.07.12. 14:27:13 11787 343

Unod a vizet! Ízesítsd! – 5 szuper lehetőség 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ilyenkor nyáron, amikor tombol a kánikula, még a csapból is (hehe:-)) a folyadékpótlás fontossága folyik. A legjobb az ásványvíz, de mi van, ha unjuk a víz ízét? Hát igyunk ízesítettet, méghozzá olyat, amit magunk készítünk!

Gyümölcsös víz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsös víz

Az előző cikkünkben már megismerhettetek 5 fantasztikus ízt, most jöjjön még 5, amivel feldobhatod az unalmas ásvány- vagy csapvizet!

Illatos és nyugtató

Te is szereted a levendula megnyugtató illatát, a citrom frissítő hatását? Ha igen, akkor ötvözd a kettőt! Tégy egy kancsó vízbe néhány evőkanál levendulát, tegyél bele egy kevéske citromot, majd hűtsd le és kortyolgasd stresszesebb órákban, vagy akár este, lefekvés előtt!

Méregtelenít, frissít, gyógyít

A grapefruit kissé kesernyés íze garantáltan felfrissít, a rozmaring pedig fokozza a vérkeringést, vírus- és baktériumölő hatású, és a májat is méregteleníti. Tökéletes kombináció! Ehhez egy evőkanál frissen apróra vágott rozmaringlevelet forrázz le, hagyd állni 5 percet, szűrd le, öntsd fel vízzel majd adj hozzá egy grapefruit levét!

Ha a karácsony után áhítozol

Az alma-fahéj kombináció Neked is a téli időszakot juttatja az eszedbe? Ha szívesen előrepörgetnéd most az időt és karácsonyoznál kicsit, készíts almás-fahéjas gyümölcsös vizet! Ehhez hámozz meg egy almát, szeld fel gerezdekre, önts rá vizet, majd tegyél a vízbe egy rúd fahéjat. Hagyd állni picit, majd kortyolj egyet a télbe!

Sokszor a hagyományos a legjobb!

A menta és a citrom remek párosát nem kell bemutatnunk, nálunk például a limonádé elengedhetetlen összetevője. A belőlük készült víz némi túlzással ugyanez, csak nincs benne cukor!:-) No, és persze, némi csavar is van a dologban! Mentaleveleket tépkedj apró darabokra, tedd őket jégkockatartóba, engedj rá vizet. Kicsit meg is nyomkodhatod a leveleket, hogy még jobban kioldódjon a menta íze. Egy éjszakára mehet a hűtőbe, majd másnap a fagyasztóba. Egy kancsó vízbe tegyél citromkarikákat, engedd fel vízzel, tedd hűtőbe. Mielőtt iszol a finom citromos nedűből, tegyél bele néhány mentás jégkockát! Elbűvölő ízvilág!

Immunrendszert erősíteni mindig aktuális!

Ehhez a narancs és a gyömbér kombinációja tökéletes lesz. Hámozz meg egy narancsot, 2-3 gerezdet dobj egy kancsó vízbe, majd mehet bele egy 2-3 cm-es gyömbér, reszelve, vagy kisebb darabokra vágva (utóbbiakat ki tudod halászni, ha kevésbé szereted a gyömbér ízét). A narancs levét facsard ki, mehet az is a kancsó vízbe. Hűtsd le kicsit és már ihatod is!

Forrás: igyunkvizet.blog.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...