2020.08.09. 10:23:53 9607 247

Van még pár hét a nyárból! – Újítsd fel a konyhád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kis vérfrissítés jót tesz a lakás bármely pontjának, legyen szó a szobákról, nappaliról, fürdőszobáról, vagy éppen a konyháról. Ha nincs most időd, energiád, esetleg anyagi forrásod arra, hogy az egész konyhádat felújítsd, apróságokkal is sokat dobhatsz a kinézetén!

Új konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új konyha

Fesd át!

A falak festését azért minden esetben jó felfrissíteni. De mi lenne, ha a konyhabútor is új színt kapna? Megteheted ezt matricával, festékkel, a fantáziádnak csak a képzeleted és a jó ízlésed szabhat határt!

Ragaszd!

Ha a falakat már lefestetted, akkor szerezz be néhány jópofa, konyhába passzoló falmatricát! Feldobja a konyha vélt vagy valós egyhangúságát!

Jöhetnek a polcok?

Ha kicsi a konyhád, valószínűleg minden helyre szükséged lesz, hogy a különböző konyhai eszközöket tárold. Jöhetnek a konyhabútorral színben, stílusban harmonizáló polcok a falra!

Ha van felesleges fal!

Akkor ide kerülhet egyéb dekoráció! Lehet olyan is, ami valóban „csak” díszként szolgál, mint például képek (akár kifejezetten „gasztrofotók”, családdal, barátokkal). Kerülhetnek fel régi tányérok, edények, melyek szépen megtisztítva a konyhád ékei lehetnek. De ha szereted a friss fűszereket, akár készíthetsz ide egy fűszeres polcot is, ahova felkerülhetnek a cserepek, telis-tele illatos fűszernövényekkel.

Maradjunk a falaknál!

Ha a fentebb írtak közül egyik sem nyerte el a tetszésedet, fedd be a falat krétával írható, mosható matricával. Ide kerülhet akár a bevásárlólista, egymásnak szóló üzenetek, de akár a néhány édes gyerekrajz is!

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...