2022.05.09. 15:47:31 6901 252

Virágzó ruhatár, tavaszi színek a divatban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél elmúltával alig várjuk, hogy végre lekerüljön rólunk a nagykabát és a csizma. Most még elég hűvös van reggelente, így elég nehezen lehet eldönteni, mit is vegyünk fel, amikor elindulunk otthonról. Az átmeneti időszak és a tavasz nagy előnye, hogy bátran hordhatjuk a még télinek számító ruhadarabokat, a már könnyű és nyárias anyagokkal.

Csinos nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nyári ruha

A divatdiktátorok idén nagyon kitettek magukért. Minden olyan élénk és vibrálóan pezsdítő színt bevetettek, ami csak fellelhető a színpalettán. Valószínűleg a nyomasztó világeseményeknek köszönhetően teljesen elengedték a fantáziájukat ezen a téren, csak, hogy az emberek életkedvét visszavarázsolják a normális kerékvágásba. Meg kell hagyni, ez most sikerült is, úgyhogy ne fogjuk vissza magunkat. Ne csak a szemüvegünk legyen rózsaszín!

Az idei tavasz berobbanó színe ugyanis a minden árnyalatában tündöklő japán cseresznyefa árnyalattól a magentáig, a rózsaszín. Például a tavaszias , nagy virágos és élénk magenta színű, térdig érő lenge szoknya fehér felsővel remekül mutat egy vékonyabb, de magas szárú csizmával és egy bőrdzsekivel. Nagyon vagány ez az kombináció. Bátran használjuk a fantáziánkat, ne törődjünk sem a korunkkal, sem pedig az előítéletekkel. Ki mondta, hogy egy negyvenes évei derekán járó vagy akár ötvenes hölgy nem lehet olyan csinos, mint egy kamasz lány? Senki. Na ugye! Szóval nyugodtan válogassunk az élénk színek között a boltban és ne féljünk ezt a "fegyvert" bevetni. A fekete szín is lehet rendkívül trendi, ha nem csak kizárólag feketét használunk. A csinos kis fekete szoknya vagy egy szűk fekete nadrág egy könnyű és élénk rózsaszín blúzzal magára vonja a szemeket. Elegáns, és mégis vagány összeállítás.

A másik tavaszi divatszín sem kevésbé izgalmas. Ugyanis a kék minden árnyalata játszik ebben a verzióban. Ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni a türkiztől a királykékig melyiket szereti a legjobban. Szerezzünk be néhány verziót, ebből sosem lehet nagy baj. A kék a fehérrel igazán csábító és kellemes összhatást kelt. Arra ügyeljünk azonban, hogy a nagymintás kék ruhadarabokat szolid, pasztell, egyszínű kiegészítőkkel használjuk. Így lesz igazán elegáns és fiatalos az összkép.

A nagy mintás és bohókás ruhadarabok is arra hivatottak most tavasszal, hogy feldobják a hangulatunkat. Bátran elővehetjük a szekrény mélyéről, ha még jó ránk a kilencvenes évek divatszabásának megfelelő öltözékünk. Ezek ugyanis most rendkívül jól viselhetők és a régi, boldog békeidőket idézik, nem kevés nosztalgiával. A farmer soha nem megy ki a divatból. Ezeket a ruhadarabokat most élénk és flitteres kiegészítőkkel kombinálhatjuk. A mostani divat nem szűkölködik a csillogásban sem. Mindent, de szó szerint mindent bevetünk a nyomasztó szürkeség és szomorúság ellen a gardróbunkban. Szóval idén tavasszal harcra fel a depresszió ellen! Csillogjunk, fiatalodjunk, szálljunk lenge és könnyed, áttetsző habrózsaszín anyagokba burkolózva, boldogan. Tavaszra és boldogságra fel!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...