2024.02.11. 17:43:58 7789 269

Viszlát, összeérő combik! – Így oldd meg 2+1 egyszerű módszerrel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még nem tartasz ott az újévi „Idén lefogyok!”, illetve „2024-ben formába lendülök!” fogadalmakkal, hogy a combjaid ne súrolnák egymást? Jó munkához idő kell, a mondás is úgy tartja, meg a türelem is rózsát terem, úgyhogy csak ne add fel, a karcsú combok nem váratnak olyan sokáig magukra.

Narancsbőrmentes comb - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Narancsbőrmentes comb

Csak semmi pánik, egy kis furfanggal, némi varázslattal, na jó, meg néhány egyszerű, de szuper tippel segíthetsz az összeérő combok problematikáján!

  • Egy kis dezodor nem árt! Persze, csakis a „golyós” változat! Kenj belőle a belső combokra, ezzel megakadályozhatod a bőr izzadását, így az összeérő felületek nem dörzsölődnek ki!

  • Elő a védőkrémekkel! Ha rendszeresen sportolsz, vagy éppen ismersz olyat, aki rendszeresen megmozgatja megfáradt tagjait:), nyilván ismer olyan krémeket, melyek a horzsolások, vízhólyagok ellen védenek. Ezt nyugodtan kenheted a combjaid közé is, mert megvédenek a kidörzsölés ellen. Egyetlen hátránya, hogy, mint minden krém, ez is beszívódik, így elveszti hatását. Ám a vízálló krémek egész napos hatást biztosítanak.

  • Porban az igazság! Ha az igazság nem is, a megoldás biztosan! A babahintőpor meggátolja az összeérő bőrfelület izzadását, azok egymáshoz érése esetén pedig a bőr kidörzsölését! Ugyan a felvitel nem olyan egyszerű, mint a krém esetén, de legalább tartósabb az eredmény!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...