2023.01.31. 12:10:00 7665 273

2023 és te: Pipa! De mi legyen a többiekkel?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan el is telt az év első teljes hónapja. Volt elég időnk önmagunkkal és a legújabb céljainkon gondolkodni, így elérkezett az idő arra, hogy a környezetünkkel való kapcsolatunkat is rendezzük. Tudod, egyedül minden úgy lesz, ahogy te akarod, viszont többedmagaddal messzebbre lehet jutni!

Összefogás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összefogás

Bajban ismerszik meg a barát! Te milyen szeretnél lenni? Szerintem nem olyan, aki csak kér és kér, de nem ér rá, amikor a segítséget viszonozni illene. Hogy a saját életed könnyebb lehessen, “olajozd meg” másokét!

Türelem

A közvetlen környezetemben is azt tapasztalom, hogy az emberek még a saját családtagjaikkal sem tudnak kellőképpen türelmesek lenni. Nem hiszem, hogy az lehet a probléma, hogy a generációs olló egyre szélesebbé válik, hiszen egymáshoz közeli életkorú családtagok is nehezen értenek szót egymással.
Törjük meg ezt a szomorú szokást, és viseltessünk türelemmel a környezetünk, legfőképpen a családtagjaink iránt!

Kapcsolódás

Mondhatnánk azt is, hogy legyél társasági, de ennél többről van szó! Az emberekkel való minőségi kapcsolat alapja a nyitottság és az empátia. Ezalatt azt értem, hogy őszinte érdeklődés nélkül minden társalgás csupán üres csevej.
A nagy tanítók szerint akkor érhetjük el a lehető legteljesebb életet, ha képesek vagyunk az egónkat a háttérbe szorítani, és tudásunkat mások szolgálatába állítjuk.

Kedvesség

Nehéz napod volt? Lehet, hogy másnak még rosszabb történések tarkították az övét. De az sem hatalmaz fel senkit arra, hogy másokkal gorombáskodjon, ha rettenetesen pocsékul érzi magát. Felnőttként el kell jutnunk oda, hogy a hangulatunkért saját magunkat tesszük felelőssé, nem pedig másokra vetítjük ki haragunkat.
A kedvesség, mint a szeretet egyik formája, mindkét fél számára ugyanolyan fontos érzés. Az általános jóakarat kifejezéseként feltölti azt is, akitől ered. Bár az is való igaz, hogy nem szolgálja az érdekeinket, ha mérgesen megpróbáljuk csupa bűbájnak láttatni magunkat. Ilyenkor éljük meg érzéseinket, de közben ne bántsunk másokat.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...