2022.11.09. 12:10:00 5211 219

3+1 dolog, amiért érdemes a bekuckózást választani a csavargás helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ősz remek alkalom arra, hogy otthon tényleg otthonosan érezzük magunkat egy csésze forró csokoládé vagy tea társaságában. Kevés jobb és kényelmesebb dolog van, mint egy jó könyv vagy egy érdekes sorozat mellett összegömbölyödni a kanapén. A legjobb esetben ezeket az estéket meg tudjuk osztani azzal, akit szeretünk.

Egy őszi este otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy őszi este otthon

Az évszakok változásait, különböző intenzitásukat keblünkre ölelve csak jót tehetünk magunkkal, hiszen nem véletlenül áll még fenn a természetnek ez a furcsán lüktető ritmusa. Habár a munkahelyen ezt nagyon nehéz lekövetni a folyamatos teljesítménykényszer miatt, szabadidőnket igazán hozzáigazíthatjuk testi és lelki egészségünk érdekében.

1. Intimitás megélése

A dolgos hétköznapok levezetéseként élvezzük ki az otthonunk nyújtotta intimitást, és a nyár óta ránk jellemző pörgést is elengedhetjük végre. A baráti társaságokkal történő jövés-menés helyett fordítsunk több időt párkapcsolatunk ápolására: beszélgessünk az érzéseinkről és a megvalósuló és megvalósítandó közös és egyéni terveinkről is vessünk közösen számot. Ennek elősegítéséhez tegyük otthonunkat hangulatossá és hívogatóvá!

2. Évszaknak megfelelő hangulat megteremtése

A lelki rendrakással párhuzamosan szánjunk egy kis időt a környezetünk átszervezésére is. Már csak néhány őszi témájú dekoráció is megteremti a megfelelő hangulatot. A dísztökök és a koszorú mellett néhány hangulatos díszpárnát is rendszeresítsünk be, hogy tökéletes hangulatot biztosíthassunk a hűvös estéken való összebújáshoz.
Nektek mi jelenti az ősz igazi illatát? Készíts egy finom pitét, süss gesztenyét vagy sütőtököt, vagy főzz egy fazék almabort! Ha vigyáznál a kalóriákkal, egyszerűen csak gyújts őszi illatú gyertyákat.

3. Önmagunkra hangolódás

Az őszi és téli esték hangulatos eltöltése – akár magunkban vagyunk, akár társaságban – remek lehetőséget adnak olyan dolgok és tevékenységek végzésére, amelyekre amiatt nem volt eddig időnk, mert jó idő volt otthon ülni.
Ha a tavaly karácsonyra kapott könyvek várnak a sorukra, olvass! Ha ezer éve nem játszottál már a kedvenc videójátékoddal, kapcsold be a gépet! Ha valami új dolgot szeretnél megtanulni, hogy fejleszt a saját képességeidet, akkor ne is halogasd már tovább!
Bármihez is legyen kedved, merd bevallani magadnak! Nem kell minden nap megváltanunk a világot, a kikapcsolódás is ugyanolyan fontos, ne is érezd magad lustának, pár olyan alkalom miatt, amit pl. a kanapén ülve töltesz el.

+1 Spórolás

Ha te is kimozdulós típus vagy, kicsit nehezebben élheted meg a nappalok ilyen mértékű rövidülését. Azonban minden rosszban van valami jó! Ha otthon vagy, biztosan több pénzt takarítasz meg, mintha valahol szórakoznál éppen. Jellemzően az online vásárlás közben is a kedvezményesebb árakon vásárolhatsz, ráadásul sok helyen szállítási költség (no meg saját üzemanyagköltség) nélkül.

Forrás: www.womensera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...