2019.12.06. 08:24:51 9079 290

3+1 jel, hogy vészesen közeleg a karácsony!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepi menüsor ötlete még nincs meg, az ajándékok beszerzése még szigorúan „folyamatban”, a karácsonyi hangulat pedig még a láthatáron sincs. Pedig a karácsony lassan, de biztosan közeledik, már csak alig néhányat kell aludnunk, és már itt is van!

Karácsonyi pulóver - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi pulóver

Ha nem hinnél nekünk:-), íme, néhány bizonyíték, hogy az év legszebb ünnepe már itt kopogtat az ajtónkon!

Édes illatok

Ha este teszel egy laza sétát a városban, kellemes illatok csapják meg az orrodat? Forralt bor, forró csoki, édes süteményillat! Bizony, a karácsonyi vásárok tárt karokkal, ínycsiklandozó illatokkal és ízekkel várnak!

Forralt borForralt bor

Mézeskalács

Bármerre nézel, mindenhol mézeskalács recepteket, díszítési tippeket látsz, mézeskalács figurákat látsz, és nem egyszer az illatuk is megcsapja az orrodat? Naná, hogy mindenki sütési lázban ég, az első adagok már el is készültek ebből az igazán karácsonyi finomságból.

Különleges karácsonyfaKülönleges karácsonyfa

Csúnya pulcsik

Minél csúnyább, annál jobb! Mármint a karácsonyi pulóver! Már nem kell őket vadászni, szinte minden reklámújságból, minden kirakatból ránk vigyorog egy.

Karácsonyi pulóverKarácsonyi pulóver

Szaloncukor

Na jó, ha a szaloncukor árusításának időpontján múlna, már november elejétől garantált lenne a karácsonyi hangulat.:-) Ilyenkor már a beszerzés fázisában vagyunk, ami biztos jele annak, hogy a nyakunkon a karácsony.:-)

KarácsonyfaKarácsonyfa

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...