2023.09.13. 09:45:00 6851 228

3x3 őszi rituálé a párkapcsolatod erősítéséhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kikapcsolódás évszakának sokan a nyarat tartják, ami nem meglepő, viszont általában az egész család részvételével zajlanak olyankor a programok. A szerelmesek ünnepe és a február még jócskán odébb van, de az őszi időszak pont aktuális a párkapcsolatok megerősítésére!

Őszi szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi szerelem

Hozzatok létre olyan párkapcsolati kihívásokat vagy közös projekteket ((sporttevékenységek), amelyek nem csak szórakoztatóak, de erősíthetik az összetartás érzését is. Egy kis kedvesen csipkelődő versengés (pl. nyelvtanuláskor közös szintfelmérő az ősz végén) is simán belefér, ha mindketten ehhez alkalmas személyiséggel rendelkeztek!

Szeptember

Őszi piknik: Szervezzetek romantikus pikniket a szabadban, például egy parkban vagy egy közeli erdőben. Vigyetek magatokkal meleg italokat, hidegtálat és finom süteményeket, hogy teli hassal és csordultig telt szívvel élvezhessétek együtt az őszi természet szépségét.

Túra tandem biciklivel: Amennyiben szerettek mozgásban lenni, és sokszor túráztok, kapcsoljatok vissza egy fokozatot, ha pedig kanapén ülő típusok vagytok, akkor pedig pörgessétek egy hangyányit fel magatokat, és pattanjatok két kerékre! Igen, igen ketten együtt a kettőre! A közös kerékpáron történő kirándulás remek móka, csak ne felejtsétek visszafelé átadni a párotoknak a kormányt!

Kapcsolatmélyítő társasjátékozás: Az egymás felé fordulás remek lehetőséget nyújt átbeszélni az elmúlt időszak eseményeit, a jelenlegi érzéseiteket, valamint a jövőbeli (közös és egyéni) terveiteket. A mélyebb kapcsolódásra használhattok direkt pároknak készült kérdezz-felelek típusú kártyajátékokat vagy más társasjátékokat.

Október

Naplementés séta: Tökéletes kikapcsolódást nyújthat a lemenő nap fényébe burkolt természet látványa, valamint a talpatok alatt zizegő színes levelek hangja. A tökéletes kikapcsolódáshoz, azaz a kéz a kézben történő andalgáshoz szavak sem kellenek, hiszen a hangulatos közös élmény összeköt. Ugye, hogy van, amikor a csend beszédesebb?

Őszi ízek felfedezése: Rendezzetek egy rendhagyó vacsorát a jellegzetes őszi ízekből készült alapanyagokból, de csavarjatok is rajtuk, hogy ne a hagyományos ízvilágot kapjátok eredményül. Főzzön ez alkalommal az is, aki egyébként nem szokott. Ki tudja? Kuktából is lehet végül meglepetés mesterszakács!

Hétvégi kiruccanás: Nem a tervek szerint alakult a nyaralás? Túl nagy elvárásokkal vágtatok neki? Semmi vész! Nézzetek ki egy hosszú hétvégét és látogassatok el például egy nem túl messzi kisvárosba vagy egy természetközeli szálláshelyre, ahol az egyedüli lényeg az, hogy ti jól érezzétek magatokat egymással.

November

Közös kreatívkodás: Az őszi piknik során gyűjtött termésekkel és levelekkel felszerelkezve mi más is lehetne az egyik mérföldkő az őszi párkapcsolati bakancslistánkon, mint egy kis kézműveskedés? Az időjárás egyre többször tart minket otthon, amit hasznosan is eltölthetünk. Az őszi díszek készítése mellett akár a karácsonyfára is készülhet pár új dísz, de az ajándéklista összeállítása is lehet ez a program. Főleg, ha eddig ezt mindig a párodra bíztad.

Filmcsere: Vannak azok a filmek, amiket a nők szeretnek, és vannak azok, amiket meg inkább a férfiak. A kettő közti mezsgye eléggé szűkös, és körülbelül már mindet láttatok. Szóval egyik este zokszó és kommentár nélkül az egyikőtök, míg a következő este a másikatok választását nézzétek meg! Remek beszélgetésindító lehet, ha utána megtárgyaljátok, kinek mi és mi nem tetszett az adott filmekben.

Modell és fotósa: Az urak lehet, hogy egyik szerepben nem fogják magukat túl komfortosan érezni, de bizony át kell állni a kamera másik oldalára nekik is! Egyezzetek meg egy kb. kétszer 20 perces időkorlátban, amikor valamilyen kevésbé forgalmas helyen lefotózhatjátok egymást. A fotózás első részében, hagyd, hogy a modelled válassza ki a pózokat, majd vedd át az irányítást. Ezután cseréljetek szerepet. Érdekes lesz látni, hogy végül melyik fotók sikerülnek jobban: A saját elgondolásaink vagy ahogy a partnerünk lát minket?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mentsünk el valamit a húsvéti hangulatból! – Mondjuk ezt a szuper receptet!

Nemrég még a húsvéti nyuszit vártuk, most pedig lassan elbúcsúzunk az áprilistól is. Szerencsére a napsütés, az egyre hosszabbodó napok kárpótolnak minket ezért a kis „veszteségért”. De ha lenne kedved megidézni a néhány héttel ezelőtti ünnepi hangulatot, egy finom sütivel biztosan sikerülni fog.

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.