2024.06.07. 08:30:56 6181 211

4+1 nyaralós szokás, amit jó lenne becsempészni a mindennapokba
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyaralás előtti hetek Neked is a holmik, ruhák összekészítésével, egyéb kellékek beszerzésével, bevásárlással telik? És nem mellesleg, tervezed, hogy miket fogsz, vagy éppen nem fogsz csinálni a kiruccanás alatt? Hiszen jogod van hozzá, mert pihensz! De miért csak a hosszabb pihenésünk alatt engedünk meg magunknak bizonyos dolgokat?

Nyaralás tervezgetése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás tervezgetése

Hiszen a többségük egyszerűen átültethető lenne a mindennapjainkba is! Mondjuk ezek itt ni!

Mikor nézed meg a naplementét?

Rendszerint Te is nyaraláskor szánsz időt arra, hogy megállj néhány percre és megnézd a naplementét? Mondd, egy egyszerű kedd este ez miért ne férne bele, mondjuk az erkélyről, teraszról, a közeli parkból, vagy az ablakodból?

Nyitott vagy az újdonságokra?

A pihid alatt szeretsz új dolgokat kipróbálni? Új sportokat, új ízeket, új élményeket? Miért kellene ezeket kizárólag az év 1-2 hetére korlátoznod? Bátran kísérletezz egy egyszerű hétköznap is.

Nem ijedsz meg a tükörképedtől!

Észrevetted már, hogy a nyaralás előtt állandóan méregeted magad a tükör előtt és a mérlegen? Aztán a nyaralás alatt már nem is nagyon érdekel az a tükörkép. Ugye, mennyivel jobb így? Mentsd át ezt a hozzáállást a hétköznapokra is! Sőt, törekedj arra, építsd magadat úgy testileg és lelkileg is, hogy soha ne legyen kellemetlen a tükör és a mérleg sem.

Csak magadra figyelsz

Akár családdal mész, akár barátokkal indulsz nyaralni, igyekszel időt szakítani magadra. Legyen az egy pár órás „magányos” strandolás, vagy éppen napi 1 óra könyvolvasás, esetleg 1 masszázs, a lényeg, hogy jut magadnak egy kis Te! Akkor miért ne valósíthatnánk meg ezt a hétköznapokon? Egy kis énidő neked is jár!

Offold a telefonod!

És ha minden nap használod, akkor a laptopodat is! Ha nyaralás alatt kibír a munkahelyed, ügyfélköröd 5-10 napot, akkor egy kétnapos hétvége miért nem fér bele? Pláne, ha már Te is azt érzed, sok a munkából, és jobban bírnád, ha néha-néha tarthatnál szünetet. Hát ne légy rest ezt a szép „szokást” megtartani és becsempészni a hétköznapjaidba.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...