2021.08.28. 17:48:13 11314 281

5+1 dolog, amiről biztosan eszünkbe jut: nemsokára itt az ősz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahhoz képest, hogy ez a nyár bizony elég intenzívre sikeredett, már ami az időjárást illeti, hiszen hőségriadók követték egymást, és melegrekordok dőltek meg, mégis, mintha csak egy szempillantás lett volna. Hát igen, ilyen ez a nyár.

Őszi nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi nap

Nem mondhatjuk, hogy alkalmanként nem jutott eszünkbe, hogy bizony jól esne néhány nap felfrissülés, esetleg egy-egy hűvösebb, akár ősziesebb nap. De nagy valószínűséggel, ilyen merész gondolataink csak azért voltak, mert még túl távolinak éreztük a következő évszakot. Legalábbis eddig. Mert már csak néhány hét, nap, és „Itt van az ősz, itt van újra…”. Ha más nem is, ez a néhány dolog biztosan emlékeztet rá:

Már sorakoznak…

Emlékszem, iskolád koromban összeszorult a torkom, maikor megláttam, hogy a villanydróton bizony már sorakoznak a fecskék. Szerettem iskolába járni, de azért ez mégiscsak a nyár, a szünidő végét jelentette. Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam ez az érzés, vagy már inkább reflex a mai napig megmaradt.

FecskékFecskék

Mindenhol ezt látod…

Ugyan az utóbbi időben nem restek más sokszor július elején, közepén a reklámújságok hasábjain iskolai holmik vásárlására buzdítani a szülőket, de akkor még olyan távolinak tűnik az ősz, az iskolakezdés, hogy könnyedén el is siklunk a dolog felett. Ám így augusztusban egyre több kirakatban, internetes reklámban tűnnek fel az iskolatáskák, iskolai felszerelések.

Iskolai felszerelésIskolai felszerelés

Már a Nap sem úgy süt…

Még néhány strandos, napozós hétvége talán van az előttünk álló időszakban, de „süt a Nap, az igaz, de ez nem ugyanaz…”.

Őszi napŐszi nap

Hihetetlen, de a fagyi sem csúszik!

Inkább választasz egy beülős, sütizős délutánt a családdal, barátokkal, mint a fagyizást? Hiába, érkezik az ősz!

Színes fagyikSzínes fagyik

Viszlát, fesztiválok, sziasztok, bornapok!

Talán idén a viszonylag sok fesztivállal, szabadtéri programmal tarkított nyár után néhány bornapon is részt vehetünk.

BorfesztiválBorfesztivál

Ha már a háttér is más

Ha már nem a tavalyi nyaralásról készült fotó díszeleg háttérképként az irodai gépeden/telefonodon, hanem az idei, akkor valószínűleg már nem sok van vissza a nyárból.

Nyaralós fotóNyaralós fotó

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...