2020.12.06. 18:00:42 14569 306

5+2 karácsonyi ajándék, amire titokban mindenki vágyik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye, hogy imádjuk azokat a szeretteinket, akik szoktak listát írni a Jézuskának? Nekik a karácsonyi angyal hipp-hopp be tudja szerezni a tökéletes ajándékot! Az olyan ismerősünknek, akinek látszólag megvan mindene - vagy eddig hiába próbálkoztál, semminek sem tudott igazán örülni – igazán nehéz ajándékot választani. Idei ötlettárunk azonban a segítségedre lehet!

Karácsonyi csomagok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi csomagok

Ne vegye el ajándékozási kedvedet, ha valaki keményebb dió! Hidd el, még őt is meg tudod lepni valami igazán szerethetővel! Hoztunk neked egy kis listát, ami ihletet adhat a legmegfelelőbb csomag összeállításához:

1. Súlyozott takaró a feszengőseknek

A szorongás csillapítására kitalált segédeszköz a jobb éjszakai alvást teszi lehetővé. Ajándékozz a stressz enyhítésére szolgáló, kényelmes és pihentető meglepetést az ajándékozott kedvenc színében!

2. Szénsavas vízkészítő a környezettudatos életmódhoz

Az ásványvizek szerelmeseinek nyújt kényelmes megoldást ez a mutatós készülék, csak a cserepalackot kell időnként cipelni. Ráadásul a műanyag hulladéktól is megszabadulhatunk vele.

3. DNS-teszt a családfát kutatóknak

Ki ne szeretne többet tudni a származásáról és a felmenőiről? Az online rendelhető teszt kiértékelése után a megajándékozott szinte bárhol a világon kapcsolatba fog tudni lépni a teszt által feltérképezett rokonaival!

4. Tábori gyertya a természetjáróknak

A fémből készült bögrébe öntött gyertyát mi magunk is el tudjuk készíteni ajándékba! Ilyenkor az egyedi bögre kiválasztásával még inkább személyre szabott ez a kettő az egyben ajándék: Amikor a gyertya leég, megmarad a törhetetlen bögre!

5. Házicipő a fázósaknak

Ha van olyan ismerősöd, akinek mindig hideg a keze, borítékolható, hogy a lábfeje is az. Hogy ne fázzon az otthoni teendők elvégzése közben, megajándékozhatod egy jó meleg házi cipővel vagy egy jópofa mamusszal. +2 Higiéniai szett – nőknek és férfiaknak Uncsi? Lehet, de ezekre a dolgokra mindig szükségünk lesz. - Nőknek: egy csinos neszesszert pakolj meg minőségi (bio) termékekkel, és kereshetsz hozzá egy színben passzoló puha törölközőt vagy köntöst is.

  • Férfiak részére pedig egy kézműves borotválkozó készlet is szép ajándék tud lenni. Vagy inkább egy ápoló szakállolajnak örülne az illető?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...