2020.07.09. 18:00:12 11032 308

A siker 9+1 titka – Női szemmel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg az egyik sikert sikerre halmoz, addig a másik állandóan csak hajszolja azt. Pedig látszólag mindketten szorgalmasan, a legjobb tudásuk szerint elvégzik a rájuk bízott feladatot. Mi lehet a különbség kettejük között?

Sikeresség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sikeresség

„Az ördög a részletekben rejlik” – szokták mondani. És ez milyen helytálló! Ugyanez igaz a fent említett szituációra. Mit tesznek másként a sikeres, vagy sikeresebb emberek? Természetesen, nagy dolgokra nem kell gondolni, csupán néhány apróság a különbség, ami a végeredményben látszik meg igazán.

Ügyelj az egészségedre!

A megfelelő táplálkozás, rendszeres testmozgás, egyszóval az egészséges életmód sokat dobhat rajtunk, a sikereinken. Ennek oka, hogy emésztésünk, egészségünk, a kinézetünkhöz való viszonyunk is sokat nyomhat a hangulatunkon, ami miatt a munkában sem tudjuk azt a szintet hozni, amit szeretnénk. És ez a teljesítményünkön is meglátszik.

Kell a külső „löket” is

Inspirálódj, meríts erőt mások történeteiből, olvass, hallgass előadásokat ebben a témában!

Pihenj eleget!

Ugyan időnként becsúsznak olyan időszakok, amikor nincs lehetőséged eleget pihenni, azért legyél őszinte magadhoz: előfordul, hogy Te magad húzod el az esti lefekvést és ezért nehezen ébredsz fel. Amikor megteheted, feküdj le időben, hogy aztán másnap időben és kipihenten kelhess!

Legyenek céljaid!

Írd le, mit szeretnél elérni az elkövetkezendő fél-1 évben! De papírra vetheted a hosszabb távú terveid is!

Tökéletesség? Az meg mi?

Nem kell minden áron a tökéletességet hajszolnod! A magadnak támasztott elvárásoknak felelj meg! De ha az sem jön össze, attól sem kell összetörnöd! Adj időt magadnak!

Légy büszke magadra!

Ha elértél valamit, legyen az kisebb vagy nagyobb siker, légy büszke magadra és ünnepeld meg! Egy barátnős talival, egy finom vacsival, vásárlással, bármivel, ami Neked örömet okoz!

Nem vagy egyedül!

A siker egyik titka, hogy az ember tud együtt dolgozni másokkal, csapatban. Tudd kiadni a kezedből a munkát és bízz másokban és magadban is!

Legyen idő magadra!

Az „én-idő” minden körülmények között fontos! Ha nem szánsz arra időt, hogy felöltsd magad, törődj a lelkeddel, nem fogsz tudni erőt, energiát beleadni a feladataidba sem!

Legyen időd másokra is!

Szakíts időt a barátokra, tölts velük rendszeresen időt, amiből aztán mindannyian töltekezhettek!

Válts könnyedén!

Nézőpontot főleg, ez a siker egyik legfontosabb titka!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...