2022.11.11. 17:09:24 7819 278

Alternatív adventi koszorú ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki mondta, hogy az adventi gyertyáknak mindenképpen egy kerek koszorún van a helyük? Ha nem ragaszkodsz a hagyományos színekhez és formákhoz, akkor nagyon ötletes megoldásokkal rukkolhatsz elő. Adunk pár tippet, ha idén valami mást szeretnél.

Adventi koszorú másként - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi koszorú másként

Ezeket az adventi koszorú tippeket azoknak hoztuk, akik szeretnének saját készítésű koszorút, de nincs túl sok idejük és/vagy kézügyességük hozzá. :)

1. Adventi tál

A gyertyákat gyakorlatilag bármilyen méretű vagy formájú tálra vagy akár tányérra is elhelyezheted. Köré egy pár fenyő ág, toboz, kisebb méretű karácsonyfa díszek, gömbök vagy akár szalagok, és már készen is van az adventi koszorút imitáló asztaldísz.

2. Rizst bele!

Végy egy dekoratív, mély tálat, önts bele egy kiló rizst, majd állíts bele neked tetsző gyertyákat. A tál mélységétől függően lehet tömzsi vagy vékony gyertya is. A rizs rétegre kerülhetnek karácsonyi díszek a gyertyák közé vagy köré. Természetesen más magokkal, termésekkel is lehet a rizst helyettesíteni, esetleg többféle dolgot rétegezni: kávészemek, kukorica, mák, só stb. Áttetsző, mélyebb üvegtálban ezek nagyon jól mutatnak, csak a szemek nagyságára ügyeljünk oda.

3. Csak egyszerűen!

4 kisebb méretű befőttes üveg vagy akár 4 bébi ételes üvegre, rafiára vagy szalagra, 4 teamécsesre, és ha még tovább szeretnéd díszíteni, akkor némi üvegfestékre lesz szükséged. Az üvegcsék szájára kösd a szalagot vagy a rafiát, a mécseseket helyezd el bennük, ezután dekoráld tetszésed szerint, majd tedd a lakásba a végső helyére, ahol minden vasárnap meggyújthatjátok a gyertyákat a minimalista adventi „koszorún”.

Kellemes karácsonyi készülődést!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...