2021.09.25. 17:48:26 5787 235

Amikor feladnád… - Motiváló filmek, hogy mégse tedd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az életben számtalan olyan helyzet van, amikor úgy érezzük, ennyi és nincs tovább, feladjuk az álmainkat, mert úgy érezzük, az hoz megnyugvást. De persze, ha feladjuk, az sok mindent hozhat az életünkbe, csak nyugalmat nem. Úgyhogy állj fel, húzd ki magad és kezd újra!

Remény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Remény

Van, hogy egyedül nem megy a felállás, kell egy kis motiváció. Szerencsére, a filmtörténelem számos alkotása siet ilyenkor is a segítségünkre, és bíztat minket: SOHA ne adjuk fel, csak haladjunk előre az elképzelt úton, és kitartásunkat siker koronázza majd.

A remény rabjai

A szív bajnokai

Napos oldal

Pénzcsináló

A boldogság nyomában

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...