2023.10.15. 10:59:21 5905 243

Bosszant? – Kerüld el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A párás, ködös, nyirkos idő nem csak a lelkünknek, de a hajunknak sem tesz jót. Hiába frissen mosott, egyik pillanatról a másikra elveszti a tartását, kezelhetetlenné válik, és olyan lesz, mint egy szénakazal. Van megoldás ez ellen a bosszantó jelenség ellen? Naná, a megelőzés!

Száraz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz haj

Mint oly sok minden más esetében, itt is az lesz a megoldás, ha megelőzzük a problémát és teszünk ellene, hogy előfordulhasson. Válogass a lenti tippek közül, vagy kombináld őket, hogy a frizurád mindig tökéletesen álljon!

  • Maszk alá vele! Méghozzá a rakoncátlan, és mindenek előtt száraz tincseiddel! Tegyél rá egy vitaminokban, tápanyagokban gazdag pakolást hetente legalább egyszer és hajszálaid gyönyörű csillogással hálálják majd meg!

  • Ne hanyagold! A nyári jó időben örülünk, ha tincseink maguktól száradnak, így nem kell a hajszárító után nyúlnunk. A „még se nem ősz, de már nem is nyár” időszakban viszont nem pihenhet a masina, kénytelenek vagyunk előszedni egy-egy hajszárítás erejéig. Ha nincs türelmed a hosszadalmas szárítgatáshoz, arra ügyelj, hogy körülbelül negyed órát áldozz a hajszárításra. Addig van ideje a hajadnak „beállni”, de akár átmelegedni is.

  • Bírod a hideget? Ha igen, és még a hajszárításra is rá tudod venni magad, akkor a szárítás elején némi hideg levegővel is „fésüld” át a hajad. Felfrissül a fejbőröd, illetve az elhalt hámsejteket is könnyedén kipucolhatja a tincseid közül!

  • Ha nem is tejben, vajban, de… Hajmosás után fontos az alapos öblítés! Mi lenne, ha alkalmanként ásványvízzel igyekeznél felfrissíteni samponnal, balzsammal „megkezelt” tincseid? Helyre fogja tenni megfáradt hajszálaid ph-ját!

  • Mosod Te rendesen? Mert bizony a hajmosását is el lehet ám rontani! Fontos, hogy minden alkalommal kétszer mosd át a hajadat samponnal. Első alkalommal a szennyeződéseket távolítjuk el, második alkalommal feltöltjük nedvességgel a tincseket. A túl gyakori hajmosással azonban nem teszünk jók sörényünknek, naponta pedig egyenesen vétek eláztatni a frizuránkat!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...