2021.01.11. 16:26:07 7425 226

Bővítsd a gyerkőc ruhatárát – Alkoss a régiből újat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki az, aki nem próbálta fel kisfiúként az apukája cipőjét, kislányként pedig nem aggatta magára anyukája ékszereit, öltötte fel szoknyáját és tipegett végig a házon anya magassarkújában. Na, ugye, hogy szinte mindenki. Ki gondolná, hogy felnőtt holmikból is bővíthető a gyerkőc ruhatára.

Gyerekruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekruhák

Elő a kreativitást, kézügyességet, és a lenti videó segítségével varázsolj például egy régi pulcsiból szuper hacukát a gyerkőcnek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...