2024.02.10. 17:43:16 7601 216

Bulis február! – Ropjuk a táncot karneváli hangulatban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mivel is üthetnénk el a hétvégéket így februárban, mint egy beöltözős estével, bulival! Ilyenkor már nem bírunk magunkkal, annyira várjuk a tavaszt, a napsütést, pláne egy ilyen igazán hideg, fagyos tél után. A zene és a tánc legalább felmelegít! És nem utolsó sorban, még jókedvre is derít!

Farsangi mulatság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farsangi mulatság

Ha Te csak házibulit tartanál, viszonylag kis létszámban (mondjuk Te és a párod, vagy Te és a kis családod), akkor mutatunk néhány, tényleg karneváli nótát, ami biztos feldobja a kedveteket.

Maluma: Carnaval

Korda György: Lady Carneval

Dario G: Carnaval De Paris

Neoton Família: Karnevál

Celia Cruz: La Vida Es Un Carnaval

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...