2019.02.02. 17:50:08 9878 287

Egy szuper koktél a szerelmesek ünnepére? – Recept!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ellenzők hiába várták, idén is lesz! Ebben az évben sem ússzuk meg cuki szívecskék, édes plüssmacik, szerelmes filmek, még szerelmesebb dalok, egymásnak a szerelmet a közösségi oldalunkon bizonygató párocskák nélkül. Szóval, közeleg a Valentin, és az ő napja!

Koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koktél

Valószínűleg, ha nem vagy rajongója ennek a furcsa ünnepnek, aznap – ha lehet – ki sem dugod az orrod otthonról, és azt a bizonyos idővonalat sem pörgeted végig olyan sokszor. Ám ha meglepnéd a kedvesed, de a csokikból, plüssmacikból, szívecskék bögréből már sok volt az idén, igyatok egy finom koktélt! Az elkészítése sem bonyolult, úgyhogy bátra ugorj neki!

(Majdnem) szerelmi bájital a szerelmesek ünnepére

A pofon egyszerű, mindössze három hozzávalós finom ital biztosan a kedvencetek lesz a szerelmesek ünnepén! Két főre mindössze 8 cl cseresznyelikőrre, egy kis fahéjra és tejszínhabra lesz szükséged. A likőrt melegítsd fel, önts poharakba, majd mehet rá a tejszín, illetve ízlés szerint fahéj! Boldog összebújást!

Forrás: ichkoche.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...