2024.03.23. 17:40:51 6798 235

Éljen az ego! – Mert néha muszáj önzőnek lenni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is állandóan magad elé helyezel mindent és mindenkit? Igaz ez a munkahelyedre, a családi életedre és a barátaidra is? A másik dolga, érzései, mindig fontosabbak, mint a tiéd? Így éled az életed, alkalmanként megszakítva egy-egy fellázadással, mikor is tele lesz a hócipőd ezzel. Teljesen jogosan!

Lélek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélek

Mert időnként eleged lesz, hogy a környezeted kihasznál (miért ne tennék, hiszen felismerték, hogy Téged ki is lehet…), és „fellázadsz”, fogadkozol, hogy mostantól minden más lesz, és soha többé senkinek nem hagyod, hogy kihasználjon. Aztán megnyugszol, és persze minden visszatér a régi kerékvágásba. Pedig muszáj lenne megemberelned magad, mert alkalmanként önzőnek lenni nem is olyan rossz dolog!

Ébredj, egoka!

Hogy miért is érdemes néha önzőnek lenne? Íme, 3 egyszerű ok!

  • Az önzőség magabiztosabbá tesz? Ez igaz, hiszen ha megtanulsz nem-et mondani, kiállsz magadért, az az erő egy idő után kifelé is látszik majd, magabiztosabb leszel és ezt mások is észreveszik rajtad.

  • Éljen az önállóság! Eddig igyekeztél mások helyett megoldani a mindent is, de most ideje a saját gondjaidra koncentrálni! Eddig ezek mindig a háttérbe szorultak, ami állandó stresszt okozott a számodra.

  • Jót tesz az egyéniségednek! Azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy néha magadra is gondolj, azért menj el programokra, mert Te szeretnél, ne azért, mert másnak fontos, a személyiséged is fejlődik majd.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...