2024.01.20. 12:22:41 7385 277

Érdemes télre betáraznod belőle – 4+1 indok, amiért az almaecet igazi csodaszer
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az almaecet áldásos, vagyis a kilókra gyakorolt kedvező hatását még az anyukámtól hallottam. Bevallom, aztán végül soha nem kezdtem bele egy almaecet-kúrába csak azért, hogy megszabaduljak néhány makacs kilótól. Ám az egészségre gyakorolt egyéb áldásos hatása miatt kacérkodom a gondolattal.

Almaecet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almaecet

Mert azt már tudjuk, hogy a hajunknak jót tesz, illetve annak zsírosodását is képes megállítani. De hogy miért tesz jót az egészségünknek? Íme, a titok!

  • Kiegyensúlyoz! Nem csak Téged, hanem a vérnyomásodat is! Ezáltal a szívedre is jó hatással lesz!

  • Még ragyogóbb lesz a bőrünk! Mivel pozitív befolyással lehet a bőr pH-értékére, így rendszeres fogyasztásával bőrünkön kevesebb lesz a pattanás, illetve tisztább lesz, szebben ragyog majd.

  • Frissebb leheletre vágysz? A napi rendszerességgel fogyasztott almaecet baktériumölő hatását már a szánkban is érezhetjük! Minden egyes korttyal frissebb lesz a leheletünk!

  • Kontrollálja a testsúlyt! No, mégsem hanyagolhatjuk el a kilóinkra gyakorolt pozitív hatását! Gyorsítja az anyagcserénket, illetve fokozza a zsírégetést is, úgyhogy mindenképpen érdemes napi rendszerességgel fogyasztani.

  • Csak semmi megfázás! Az almaecet vírusölő hatásának köszönhetően, a rendszeres fogyasztásnak hála, messziről elkerülnek majd a megfázást okozó vírusok!

És mi a dózis!

Napi 1-3 evőkanál almaecetet keverj el egy üveg vízben, és kortyold el a nap folyamán! Majd élvezd a fentebb is írt áldások hatásokat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...