2024.10.12. 17:38:09 6020 223

És Te mit tanácsolnál a fiatalabb önmagadnak? – 5+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy telnek az évek, mindannyian rájövünk, milyen jó lett volna, ha a fiatalabb énünk ismerte volna azokat a bölcsességeket, amiket most, idősebb korban tudunk. Milyen sok buktatót elkerülhettünk volna, ha hallgattunk volna a belső tapasztalt énünkre, vagy ha a tapasztalatainkat már fiatalon a tarsolyunkban hordozzuk!

Idős, fiatal Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Idős, fiatal Fotó: 123rf.hu

Az élet tanulságai – legyenek azok tanulságok a kapcsolatok, a karrier vagy az önmagunkkal való törődés terén – csak idővel válnak nyilvánvalóvá, pedig mennyi jó tanácsot adnánk visszatekintve fiatalabb énünknek! Talán türelmesebbek lennénk, bátrabbak a kihívásokkal szemben, és jobban értékelnénk az apró pillanatokat. Bár az idő kerekét nem forgathatjuk vissza, mindez arra ösztönöz, hogy a jelenben tudatosabban éljünk, és átadjuk ezt a bölcsességet a fiatalabb generációknak. Persze, csak ha igénye van rá és nem szeretné elkövetni azokat a hibákat, amiket mi is!

És hogy milyen tanácsokkal látnánk el fiatalkori önmagunkat? Ezekkel itt biztosan!

Tanulni soha nem késő!

És nem is érdemes soha abbahagyni! Ha van időd, lehetőséged, kíváncsiságod, képezd magad folyamatosan!

Ne függj másoktól!

Minél tapasztaltabbak vagyunk, minél több év áll mögöttünk, annál inkább tudjuk: az érzelmi, anyagi, de igazából mindenféle függetlenség megfizethetetlen.

Figyelj magadra!

Ápold a bőrödet, figyelj az egészségedre, mert még sokáig élsz majd ebben a testben!

Érdekel, hogy ki mit gondol rólad?

Nem, ugye? Egy tizedmásodpercig nem érdemes azzal foglalkozni, ki mit gondol rólad, vagy éppen kinek mi a véleménye veled kapcsolatban.

Csak nyugi!

Bárcsak tudnánk, hogy nem érdemes annyit aggódni a jövő, az új helyzetek, konfliktusok, problémák miatt! Ha visszarepülhetnék az időben, ez a tanács biztosan szerepelne a repertoárban!

Egyedüllét? Csak semmi pánik!

Éppen egyedül vagy, elkerül a szerelem? Nyugalom, egy kis egyedüllét csak a javadra válik! Mire elkezded élvezni a helyzetet, úgyis rád talál a szerelem!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...