2021.08.21. 17:47:59 10629 230

Ez már tényleg művészet! – Tetoválással eltüntetett hegek nyomában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik megtanulták elfogadni a testükön lévő, műtétből, esetleg balesetből származó hegeket. Ám sokan nem tudnak, és nem is igazán akarnak megbarátkozni a kisebb, vagy éppen nagyobb „bibikkel”. Mert nem úgy forrt össze, ahogy szerették volna, vagy éppen nagyon rossz emlékeket idéz.

Tetoválás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tetoválás

Ugyan a heget eltüntetni nem lehet, de az elrejtésére van esély. Ha valaki jól tűri a fájdalmat, és nem ódzkodik a tűtől, vagy éppen a tetoválásoktól, egy ügyes tetoválóművész kezei között még valami szépség is készülhet a nem annyira szeretett hegből. Íme, itt a bizonyíték ezeken a rövid videókon!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...