2023.12.06. 17:45:04 10760 337

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

Air Fryer, forrólevegős fritőz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Air Fryer, forrólevegős fritőz

Hogyan működik az olaj nélküli sütő?

Az Air Fryer olyan fűtőelemmel rendelkezik, amely nagy sebességgel fúj meleg levegőt a belehelyezett élelmiszerek köré. Ennek eredményeképpen az ételek kívül ropogósak lesznek, belül pedig puhák és szaftosak maradnak. Amennyiben forrólevegős fritőzt használunk, akkor az ételeinket minimális mennyiségű vagy akár semennyi olaj felhasználásával tudjuk készre sütni, ami csökkenti a kalóriabevitelt és egészségesebb étkezést tesz lehetővé.

Az olaj nélküli sütő sokkal gyorsabban melegszik fel, mint a hagyományos sütők, így a főzési idő is lerövidül. Ez nagy előny a rohanós hétköznapok folyamán.

Az Air Fryer multifunkcionális eszköz, mert nemcsak sütni, hanem grillezni, pirítani is képes, valamint süteményeket is készíthetünk a segítségével.

Ki ne szeretné, hogy a főzés során kevesebb kellemetlen szag terjengjen a lakásban? A forrólevegős fritőz használatával ez is elérhető, valamint még nagy rendetlenséggel sem kell számolnunk, mert nincs szükségünk olajra, amely kifröccsenne.

Air Fryerben sült ropogós csirkeszárnyak

Amennyiben most próbálod először ezt a nagyszerű konyhai eszközt, jól jöhet egy recept. Nos, moss meg, majd törölj szárazra néhány csirkeszárnyat. Fűszerezd ízlés szerint (pl. só, bors, fokhagyma, paprika). Helyezd a szárnyakat a forrólevegős sütő kosarába, és süsd a húsokat 180°C-on 25-30 percig, úgy, hogy időnként megforgatod őket. Ennyi volt, kész az ebéd, indulhat az olajmentes falatozás!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...