2020.10.31. 18:00:38 10294 220

Háborús filmek –több stílusban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába nem szeretnénk mi magunk átélni, megélni a filmen látottakat, a háborús filmek népszerűsége, legyen szó akár a legújabb, akár régebbi filmkockákról, töretlen. Vagy talán népszerűségük oka pont ebben rejlik: valószínűleg jobb ezeket a szörnyűségeket a filmvásznon látni, mint megélni…

Katonai temető Normandiában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Katonai temető Normandiában

A háborút is lehet, sőt, kell is többféleképpen, többféle nézőpontból, többféle stílusban ábrázolni a filmvásznon. Szerintünk ezek a legjobbak.

A fegyvertelen katona

Igaz történet arról, hogyan lesz valaki igazi hős egy háborús helyzetben, fegyver nélkül.

Becstelen brigantik

Quentin Tarantino sajátos értelmezésben dolgozza fel a II.világháború egyes történéseit. És persze, amolyan Tarantinos-fordulattal a háború sem olyan véget ér, mint a valóságban.

A zongorista

Letaglózó, ám igaz történet arról, hogyan éli túl egy művész a varsói gettó szörnyűségeit.

Az élet szép

Csodálatos történet arról, hogyan menti meg egy hős apa kicsi gyermekét a koncentrációs tábor szörnyűségeitől és a haláltól.

Szövetségesek

Gyönyörű szerelmi történet a háború közepén.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...