2023.02.25. 14:10:04 6861 286

Így ápold a bőröd! – Hálás lesz érte!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó esetben minden évszakban nagy gondot fordítunk bőrünk ápolására. Még télen is, ugyebár! Te sem sumákolod el a rendszeres krémezést, radírozást, egyéb ápoló termékek használatát csak azért, mert testedet több réteg ruha fedi, és kevésbé van szem előtt, ugye…?:-)

Testápoló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Testápoló

Nyilván, amikor tavasszal megvillantjuk karunkat, lábunkat, odafigyelünk, hogy szépen ápolt, bársonyos legyen a bőrünk. Ahogy rövidülnek a nadrágok, szoknyák, úgy fordítunk egyre több időt a bőrápolásra. Ám a hideg évszakban sem kellene elhanyagolnunk bőrünket, mert hidd el, hálás lesz érte! Íme, néhány tipp, hogy még szebben ragyogjon!

Tusolás után? Csak finoman!

Fürdés után egy ideig bőrünk az átlagosnál is érzékenyebb lehet, hiszen a meleg hatására pórusaink kitágulnak. Már törölközés során érdemes ezt észben tartani, és dörzsölés helyett inkább felitatni a nedvességet. Illetve, ilyenkor mindenképpen érdemes testápolóval, babaolajjal ápolni bőrünket, mert sokkal jobban beszívódnak a tápanyagok.

Nem érdemes spórolni

Ha bőrápolásról van szó, nem érdemes spórolni a testápolóval. Sokkal többre mész vele hosszú távon, ha nem csak ímmel-ámmal kenegeted be a bőrödet!

Fő a rendszeresség!

Szokj rá arra, hogy minden nap, zuhanyzás, fürdés után bekened a bőröd a kedvenc testápolóddal! Ne csak hetente néhányszor végezd el ezt a műveletet, hanem minden nap! Bőröd meghálálja a törődést!

Találj rá!

Ne sajnáld rá az időt, hogy kikísérletezd, a Te bőrödnek melyik a legjobb bőrápolási termék? Krém, olaj? Milyen márka? Milyen összetevők? Megéri a fáradtságot ezeknek utánajárni!

Engedj meg magadnak ennyit!

Tudjuk, rohanás van, a gyerekek, a munka, a háztartás és ebben a nagy kavarodásban néha meg kellene találnod magadat is, mint nőt. Igen, fontosak a fentebb írtak is, hiszen az ember a gyermekeiért bármit megtenne, a munkájából él, és igen, a háztartást sem hanyagolhatjuk. De néha-néha kiszakadhatunk a valóságból! Mert egy kis lazítás, egy kis wellness nekünk is jár! Látogasd meg a közeledben lévő fürdőt, ahol talán szaunázási lehetőség is van. Ha nincs ilyen elérhető távolságon belül, 1-1 estére változtasd a fürdőszobád apró wellness lakká! Végy egy forró fürdőt, tele minden jóval, ami a bőrödnek jó! Aztán jöhetnek a testápolók, olajok és társaik! Persze, az egészben a kikapcsolás a legjobb – ha az agyad pihen, a tested is ki tud kapcsolni, ami a bőrödnek is igazán jót tesz majd!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...