2020.02.14. 12:01:40 8081 259

Így spórolj a csillagjegyed szerint, ha az év második felében születtél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Spórolós Rák vagy, vagy éppen egy folyton utazgató Nyilassal élsz, aki mindig mínuszban van hó végén? Nem érted miért nem veszi meg azt a szép új cipőt a Szűz, mikor megtehetné? Mérleg létedre azon kapod magad, hogy alig-alig mérlegelsz, ha pénzügyekről van szó? Olvass tovább, és állj okosan a pénzügyeidhez, a csillagjegyednek megfelelően!

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

Máshogy tartalékol minden csillagjegy szülöttje, a Skorpióról például nem igen tudja senki, hogy hogyan és mennyit tesz félre. A Kosról pedig mindenki tudja, hogy sehogy és semennyit. Hacsak nincs mellette például egy Rák vagy egy Szűz. Te is a csillagjegyed szerint viszonyulsz a vagyonhoz?

Rák – az igazi Donald kacsa

Spórolási tippekre nem lesz szükség, ott várja őket egy halom megtakarítás a számlán, a párna alatt és a sütis dobozban is. Keményen dolgoznak, hogy meglegyen az anyagi stabilitás, amit aztán valóban csak tartóoszlopként használnak, de sosem élveznek ki, már ha Donald kacsa-féle élvezetet nem számítjuk. A Rák jegy szülötteinek csak költekező tippünk van: nem csak pénz számolgatása és a benne fürdőzés élménye nyújthat élvezetet. Nyugodtan vegyél néha magadnak valami szépet vagy finomat!

Oroszlán – Még egy divatos darab?

Az Oroszlánnak nem gond megkeresni a szükséges pénzt, ugyanakkor elkölteni sem gond. Ha betéved egy ruhaüzletbe – és naná, hogy betéved - már integethet is a félrerakott összegeknek könnyes szemmel. Javasoljuk, hogyha vérbeli Oroszlán vagy, előre határozd meg hó elején, hogy maximum mennyit költesz divatcikkekre. Ezt az összeget tedd félre és valóban ne lépd át a divatra szánt keretet!

Szűz – Neked is jár!

A Szűz jól spórol, okosan vásárol, és bár másokra sosem sajnálja a pénzt, önmagára nem szívesen költ. Néha nem a pénzt kell megspórolnunk magunknak, hanem a stresszt, az idegességet. Szűz jegyűeknek ezt kell megtanulni: szabad könnyebbé tenned az életed, az még nem fölösleges luxus, ha néha kényelmesebbek a mindennapok, vagy nem mindent veszel kuponnal és akciósan!

Mérleg – Néha mérlegelj!

A közösségi programok, fesztiválok, mozik, kocsmázások viszik el a vagyon jó részét, a Mérleg ugyanis nagyon szereti társaságban múlatni az időt. Érdemes a haverokkal költséghatékony programokat tervezni: összejöhettek valamelyikőtöknél, egy pár zacsi rágcsával meg egy üveg borral és máris több marad a tárcádban!

Skorpió – „Hagyjuk.”

A skorpió igen szívesen költ, akár a keretein felül is, de az biztos, hogy sosem tudod meg. Sem a családtag, sem a pénzügyi tanácsadó nem szed ki a Skorpióból anyagi helyzetére vonatkozó infót, csak tippelgetni lehet, hogy hogy áll az anyagi helyzetük. Egyedül egy nagyobb hozammal kecsegtető befektetés ugraszthatja ki a nyulat a bokorból, ám így a megtakarítások hatékony befektetéséről is lecsúsznak sokszor. Szívesebben tartják titokban, „a kert végében elásva” a vagyont. A tőke növelés tehát az indokolatlan túlköltekezés és a pénzügyi szakértőkkel szembeni nyitottabb hozzáálláson múlik!

Nyilas – Kicsit kevesebb élvezet, kicsit több megtakarítás

Értjük, nagyon is értjük, hogy az élmények, az utazások mekkora értéket képviselnek a Nyilasok számára. Ám, azért néha érdemes feltérképezni a legjobb ajánlatokat és nem rábökni az első vonzó lehetőségre. Repülőjegy árakban nagy különbségek vannak, a szállásokból is alapos megfontolással ki lehet fogni rendkívül kedvezőket. Türelemmel, átgondoltan kezelve a pénzügyi döntéseket, sokkal több pénzünk marad. Akár egy újabb utazásra…!

Január és július között születtél? Egy kis anyagi önismeretért és csillagjegyed szerinti spórolásért kattints ide!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...