2024.03.08. 08:38:44 6963 239

Ilyenek ezek a nők! – 5 film a csodálatos (és bonyolult) női lélekről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A dal szerint a „péntek az én” napom, és mivel idén a Nemzetközi Nőnap is éppen a hét utolsó munkanapjára esik, így lányok, hölgyek, asszonyok, mi most duplán érezhetjük úgy, hogy ez tényleg a mi napunk, hiszen a teremtés koronái már biztos elhalmoztak minket virággal, bonbonnal és mindenféle jókívánsággal.

Barátság, érett nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság, érett nők

Ami a hétköznapokon rengeteg bonyodalmat okoz, az a mai napon köszöntőszövegek, vicces üzenetek elindítója, tárgya. Ez pedig nem más, mint a női lélek bonyolultsága, mely annyi örömet, vidám pillanatot, és persze ezekkel együtt fejtörést is tud okozni az erősebbik nem képviselőinek.

Hogy sikerül-e megfejteni a női lélek rejtelmeit valaha is, azt nem tudjuk. De talán ezek a filmek, melyeknek középpontjában egy-egy csodálatos nő áll, egy kicsit közelebb visznek minket a megoldáshoz. Ha pedig mégsem, a néhány órácska szórakozás akkor is garantált.

Bridget Jones naplója

Az ördög Prada-t visel

Frida

Millió dolláros bébi

Nem kellesz eléggé

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...