2024.06.07. 17:45:51 7809 234

Imádunk nyár! – 5+1 ok, amiért odavagyunk a forró évszakért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az italok hűlnek, a vízpartok telnek, a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, akár felkészültél rá, akár nem, akár megvan a „bícsbádi”, akár (már megint) nincs, a nyár itt van, és elsodor minket a perzselő napjaival, a hirtelen jött záporokkal, a valós vagy vágyott kalandokkal, az évszak minden szépségével.

Mini nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mini nyár

Itt van, és egyszerűen odáig vagyunk érte! Hogy mégis miért? Mi ezekért itt ni!

Imádjuk szettek!

Az mennyire jó már, hogy nem kell azon gondolkodni reggelente, hogy hány réteg ruhát húzz magadra, mert elég egy lenge nyári ruha, vagy egy top és szoknya, vagy top és rövidnadrág kombó?

Egy pillantás belefér?

Legyünk őszinték: hiába élünk boldog párkapcsolatban, hiába szeretjük a párunkat, azért egy nyári összepillantás jól esik mindannyiunknak? A nyár a flörtök időszaka, a nagy szerelmek ideje. Ha egyedül vagy, talán még az igazi is rád talál!

Mámorító italok!

A hűvös, nyári koktélok egycsapásra a vízpartra repítenek minket, ha csak képzeletben is. Készíts egy alkoholos vagy alkoholmentes változatot és élvezd a nyarat.

Amikor nem csak a múzsa csókol homlokon!

Hanem a melengető napsugár is! Ugye, Ti is imádjátok, ha napcsókolta a bőrötök!

Nem tilos!

Megvan a kedvenc nyári dalod? Most aztán nem tilos rogyásig hallgatni!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...