2022.12.21. 12:10:00 6852 207

Íme, a legjobb romantikus karácsonyi filmek az elmúlt évekből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte már egy mozijegy árából elő tudunk fizetni a különböző streaming csatornák egyre bővülő piacának bármelyik szolgáltatására, ami kimondottan a szabadság otthon töltött napjaikor térül meg. Az ünnepi hangulat sokunk szerelmének nem adatott meg a munkahelyi év végi hajrá miatt, így őket karácsonyi romantikus filmekkel csábíthatjuk közelebb a karácsonyfához.

Karácsonyi filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi filmnézés

Férfiakat karácsonyi filmnézésre rávenni? Maga a karácsonyi csoda! De ígérjünk be helyette egy közös akciófilm nézést, és máris készíthetjük a popcornt az adventi koszorú mellé. Már csak a távirányítót kell a kezedbe venni, hogy a puha pléd alatt összebújva megnézhesd kedveseddel a kiválasztott romkomot.

Milyen romantikus filmeket érdemes megnézned idén karácsonykor?

Disney+

No sleep ‘til Christmas (2018) - Nincs alvás karácsonyig

Két álmatlanságban szereplő fiatal furcsa helyzetben találja magát, amikor kiderül, hogy egymás mellett valahogy képesek elaludni. Az egymásnak kezdetben idegen páros először csupán furcsa véletlennek tartja, de ez jelenthetne többet is ennél, csak be kellene vallaniuk maguknak.

HBO Max

Egy hollywoodi karácsony (2022)

Egy rendhagyó film, amiben maga a karácsonyi romantika áll a középpontban, méghozzá egy filmforgatás keretein belül. A történet hozza az összes kötelező elemet, amelyek mégsem lesznek unalmasak, hiszen a filmgyártás kulisszáiba történő betekintés ezt könnyen ellensúlyozni tudja. Közben pedig az is kiderül, hogy a rendezőnő és a filmgyár képviselője egy félreértés után mégis hogyan találnak egymásra.

Ünnepi dallamok (2022)

Lehet- e karácsonyi hangulatunk hófödte táj és karácsonyi vásár nélkül? Akaszd szegre a kliséket és hagyd, hogy a karácsonyi hangulat gyönyörű dallamokon keresztül varázsoljon el, amiket egy kisvárosban rekedt, csodás hangú, ám magányos énekesnőnek köszönhetünk. Karrier vagy otthon? Tényleg kell választanunk?

Netflix

A karácsonyi filmek igazi tárháza kétség kívül ennek a streaming szolgáltatónak a kínálatában rejlik, alig tudtam néhányat kiválasztani a sok lehetőség közül.

Holiday in the Wild (2019) - Karácsony a vadonban

Kezdjünk rögtön személyes kedvencemmel, amely gyönyörű téli ünnepünket ötvözi a csodás Afrikával! Mit tesz az álmait a családjáért feladó, kihasznált háziasszony, amikor egyedülállóvá válik? Hát újból szerelembe esik! Csakhogy rajongása tárgya most nem csak egy férfi, hanem az elefántok lesznek.

A Castle for Christmas (2021) - A karácsonyi kastély

Mit keres egy botrány elől menekülő írónő Skóciában? A hercegek ott mind mogorvák? Nézd meg az üdítő és csipkelődő párbeszédekkel tarkított történetet, amelynek a végén kiderül, hogy az amerikai nőnek sikerül-e kastélytulajdonossá válnia.

The Noel Diary (2022) - Noel naplója

A sokrétű történet két ember bonyolultcsaládi kapcsolatait boncolgatja. A sikeres író szüleihez fűződő kapcsolatával küzd, míg a gyökereit kereső lánynak jelenlegi párkapcsolatát is rendeznie kell. Nekik kettejüknek számos pontos összekapcsolódik az életük, míg végül mindenkinek megérkezik a maga lelki békéje.

Forrás: www.disneyplus.com, www.hbomax.com, www.netflix.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...