2021.05.10. 14:01:45 9375 285

Itt az idő pihenni! – Jelek, hogy túlpörgetted magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár csak a szokásos munkahelyi pörgés, akár a home office, tanítás, ovis gyerkőc szórakoztatása állít, állított kihívás elé az elmúlt időszakban, valószínűleg egyvalami nem voltál az utóbbi időben: kipihent! Ha kimerültség jól látható jeleit produkálod, ideje lassítani!

Pihenés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pihenés otthon

Lehet, hogy felültél a kiégés nevű gyorsvonatra? Csekkold a listát, mert a következő tünetek erre utalhatnak!

-Ha nem bírod kezelni az indulataid… Egy-egy kisebb vagy nagyobb dühkitörés bizony biztos jele lehet annak, hogy kezdesz fáradni és nem mindig vagy ura a saját érzéseidnek.

-**Ha nehezen lépsz az álmok mezejére…*** Nyilván a sok idegeskedés nem lesz barátja a pihentető alvásnak. A túlhajszoltság könnyen alvászavarokhoz vezethet!

-Ha a pocakod sem érzi jól magát… Ha gyakran küzdesz hasfájással, az étvágyad sem az igazi, valószínűleg elfáradtál. Ideje pihenni, mert a hasfájásnak, rendszertelen étkezésnek meglesznek a következményei.

-Ha már nem öröm a munka… Ha úgy érzed, már nem leled örömöd a munkádban, nincs, ami előre vigyen, vegyél ki egy kis pihenőt, mert a kiégés felé haladsz.

-Ha nem tudod magad kipihenni… Ha bármennyit pihensz, kevés, vagy éppen a valóban kevés pihenőidődben sem tudsz kikapcsolni, ideje hosszabb szünetre menned!

-Ha már a család, barátok is hiányolnak… Ha a számodra fontos kapcsolatok is kezdenek rámenni a munkára, ideje lazítani!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...