2022.11.19. 10:58:56 5538 238

Kávé, az ősz jegyében! 2. – Kortyold ezeket a hűvös időben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A borús, őszi napokon még több melegségre vágysz? A mézes tea finom, ez kétségtelen, de mi lenne, ha a kávédat is melengető, őszies-télies ízvilágú fűszerekkel dobnád fel? Ha szeretnél kipróbálni valami újat, a lenti kávékülönlegességeket ne hagyd ki!

Baglyos kávéhab - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baglyos kávéhab

Előző cikkünkben már megismerhettél 3 igazán finom, különleges fűszerekkel megbolondított kávét. Most mutatunk még néhányat, hogy legyen miből válogatnod a borús időben!

A kávéból sem hiányozhat!

Naná, hogy a sütőtökről van szó! Főzd le a kedvenc kávédat, adj hozzá egy kevés sütőtök fűszerkeveréket vagy szirupot. Habosíts fel 60 m tejet, öntsd rá a szirupos kávéra, majd szórd meg fahéjjal, őrölt tökmaggal!

Kávé és forró csoki? Jöhet!

Ha mindened a kávé, de imádod a forró csokit is, a kettő kombinációját imádni fogod. Ha kész a kávéd, forralj fel 60 ml tejet, amiben oldj fel némi kakaóport, egy kis fahéjat és kardamomot. Keverd el csomómentesen. Öntsd össze a kávéval, szintén keverd össze alaposan. Ehhez mehet egy kis tejhab, amit megszórhatsz némi kakaóporral.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...