2017.10.15. 08:31:16 11220 316

Kávé, Te csodás! – Szórakoztató és egyszerű trükkök kávéval VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha érezhetjük úgy, hogy a legjobb dolog (vagy az első legjobb dolog) a reggelekben az a csésze, gőzölgő, édes vagy éppen keserű, tejes, vagy éppen teljesen fekete kávé, amit a legtöbben rögtön felkelés után, szinte még félálomban, fürdőköpenyben, kócos hajjal fogyasztunk el. Szigorúan a konyhapultnak támaszkodva!:-)

Kávé, kávébab - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávé, kávébab

Tény, hogy kávé nélkül sokunknál nem indulhat el a nap. Tőle/vele/érte:-) térünk magunkhoz, válunk az igazi önmagunkká, leszünk újra alkalmasak arra, hogy emberek közé menjünk. (Na, jó, az utóbbi kicsit túlzás… vagy mégsem?:-)) Ha éppen Te is az ébredezés fázisában vagy, és pont a reggeli kávédat szorongatod a kezedben, akkor mindenképpen nézd meg a lenti videót, amelyben különböző kávés trükköket ismerhetsz meg! Talán ez is élénkítő hatással lesz majd a testedre és a lelkedre egyaránt!:-)

Kávéról szóló cikkeinkből itt csemegézhetsz:

Hogyan készíts jó kávét?

Fő a változatosság – Így talán még nem készítetted a kávét

Ma kevésbé keserű a fekete! - 10 érdekesség a kávé világnapján

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Régi háztartási praktikák, melyek most is működnek

A gyakorlatias, tapasztalatra és bölcs meglátásokra alapozott, leleményes háztartási praktikáknak köszönhetően fejfájások egész sorozatától kímélhetjük meg magunkat. Ezekre mindannyiunknak szükségünk van, hiszen csak két kézzel felvértezett emberi lényekként létezünk e teendőkkel telezsúfolt világban. Jól jön néha nagyanyáink ötlettára ahhoz, hogy gördülékenyebbé, hatékonyabbá és termelékenyebbé formálhassuk a mindennapjainkat. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!