2023.03.25. 08:36:19 6110 244

Kekszezz! – Szénhidrátok nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Veled is elő szokott fordulni, hogy úgy ennél valami finomat, de – főként az újévi fogadalom miatt – nem szeretnél csokit, vagy egyéb édességet magadba tömni? Ám se a gyümölcs, se a zöldség nem csúszik, a joghurtot sem kívánod. Akkor mégis mi kerüljön a nasidobozba?

Csokis keksz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokis keksz

Szerencsére mint mindenre, erre is van megoldás, hiszen minden IS elkészíthető már szénhidrátcsökkentett változatban. Ha mindig is kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbálod a mandulalisztet, akkor ez a recept kitűnő lesz ehhez.

Hozzávalók 1 tepsihez:

  • 15 dkg mandulaliszt

  • hajdinaliszt a felület megszórásához

  • 6 dkg tojásfehérje (akár por formában is megfelelő)

  • fél teáskanál sütőpor

  • 10 dkg vaj

  • 2 tojás

  • 2 evőkanál cukorhelyettesítő

A sütőport keverd össze a mandulaliszttel, add hozzá a vajat, cukorhelyettesítőt, tojásokat és a tojásfehérjeport. Gyúrd össze az egészet egynemű tésztává, és körülbelül 2 órát tedd hűvös helyre. Közben melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Ha a tészta eleget pihent, lisztezett felületen nyújtsd ki és tetszőleges formával szúrd ki. Tedd a nyers kekszeket sütőpapírral bélelt tepsire és 10 percre alatt süsd készre.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...