2021.06.25. 17:52:36 8259 224

Könyvek a partra - idén ezt vidd magaddal a strandra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még ha év közben nem is jut elegendő időnk az olvasásra – azaz annyi, amennyit szeretnénk–, a nyár hozza magával a lehetőséget. Hiszen, ha strandra megyünk, a legnagyobb melegben az árnyékba húzódunk, és ilyenkor előkerülhetnek a legjobb könyvek!

Olvass nyáron is - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvass nyáron is

Mi illik a vízparti olvasáshoz? Hát valami izgalmas, érdekes regény, ami ébren tart két nagy pancsolás között, vagy éppen egy vidám, limonádé regény, ami rásegít a nyári romantikára. Íme, egy izgalmas kis válogatás, ami jó társad lesz a strandon!

A csütörtöki nyomozóklub (Richard Osman regénye)

Egy csapat nyugdíjas egy kis izgalomra vágyik, és hát, hogy hogy nem, jön is egy extra adrenalin löket számukra. Humor és rejtélyek, megható melankólia, az elmúlás és az utolsó évek örömei egy regényben, garantáltan jó szórakozás. Richard Osman népszerű angol humorista nem spórolt szakmai érzékével első könyve megírásakor- a strandon abszolút megbocsátható hangosan felvinnyogni egy-egy vicces részen.

Az Arséne Lupin könyvek (Maurice Leblanc sorozata)

Újra népszerű lett az 1905-től Leblanc tollából életre kelt, izgalmas regénysorozat a Netflix saját gyártású sorozatának köszönhetően, mely ugyan nem teljes egészében a könyveket dolgozza fel, mégis a regény elemeit veszi alapul. Ha láttad a sorozatot az úri tolvajról, akkor azért, ha nem, akkor ezért lesz izgalmas olvasmány a Lupin sorozat. Első kötete, a Arséne Lupin, úri betörő címmel íródott és már ebben alaposan megismerkedhetünk az átváltozóművész, gáláns tolvaj és üldözői kalandjaival.

Zöldlámpa (Matthew McConaughey tollából)

A címhez egy szükséges, sokatmondó alcím is társult: „Brutális finomságok, szépségek, elhasalások. Szerelmeslevél az élethez.” Nem véletlen szerepelt tavaly a New York Times bestseller listájának élén McConaughey könyve. A színészből minden megjelenése, interjúja során is árad valami különös életérzés, valami mozgásban tartó motiváló erő, ami egy erős gondolatvilággal is társul. Ezt a könyvet JÓ lesz olvasni, így, egyszerűen és nagybetűvel. Csapd fel a fedelét a napágyon fekve, iszogass mellé egy hűs limonádét és lásd a zöldet. Mindig a zöldet.

A kókusztorta-véletlen (Amy E. Reichert érzelemdús műve)

Klasszikus romantikus regényekre jellemző konfliktus alapú nyitány, némi romantika, némi élvezet – mely ez esetben főként kulináris -, egy kis könny, egy kis nevetés, az elmaradhatatlan félreértések és igen sok érzelem. Az ízek, ételek hatalma, a két ember közötti kicsiszolódó harmónia és a kapcsolatok, érzelmek, identitások kesze-kusza útvesztője mind szerepet kap a lapokon. Megrögzött romantikusoknak naptej mellé listázandó!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...