2020.09.12. 13:03:02 9910 301

Kukkants be a konyhádba és szépülj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor a leghatásosabb kozmetikai szereket nem a drogériákban, boltok polcain kell keresnünk, hanem az otthonunkban. Ám ott még csak nem is fürdőszobában, sokkal inkább a konyhánkban bukkanhatunk ezekre a csodaszerekre. Nézzük, mitől szépülhetünk!

Szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség

Nem csak kőrözöttként finom!

A túró valódi csodaszer lehet: bőrödre felvive feltöltheti azt, eltűntetheti a bőregyenetlenségeket, de ezek mellett a szemek alatti karikák eltűntetésében is segíthet.

Épp aktuális

Sütőtök szezonban annak magjait is érdemes hasznosítani! Őröljünk le két evőkanálnyi tökmagot, de ne túl finomra! Tegyünk hozzá egy evőkanál joghurtot, keverjük össze, fedjük le és hagyjuk állni kicsit. Ha megvagyunk, vigyük fel az arcunkra, gyengéden masszírozzuk át vele a bőrünket, majd alaposan öblítsük le!

Ne csak idd!

Fényt ad a hajadnak, felfrissíti a fejbőröd vérkeringését, eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, ha alkalmanként jól lehűtött ásványvízzel öblíted át tincseid.

Nem csak a salátádra

Néhány konyhai papírtörlőt itass át olívaolajjal, tedd a nyakadra, majd tekerd körbe egy törölközővel! Pihenj le, hagyd hatni egy ideig az olajat, hogy nyakad bőre felszívja a benne található vitaminokat, ásványi anyagokat.

Forrás: familien-welt.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...