2023.11.06. 17:45:21 8198 286

Légy pozitív! – Most és a jövőben is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Pozitívan szemlélni a jövőt néha nem egyszerű, az utóbbi időszakban pedig pláne nem. A mögöttünk álló, lezárásokkal, megbetegedésekkel, bizonytalanságokkal teli időszak, a közelebbi és távolabbi országok háborúi sok mindenre adnak okot, csak optimizmusra nem. Pedig megéri mosolyogva tekinteni a jövőbe!

Optimizmus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Optimizmus

Ha úgy érzed, valamiért nem tudsz optimistán a jövőbe tekinteni, gyűjts össze magadnak néhány okot arra, miért is érdemes pozitívan gondolkodni!

Nem hagyja figyelmen kívül az életkorodat sem!

Ha pozitívan nézel a jövő elé, az az életkorodra is jó hatással lehet! Ne keseregj az arcodon előbújó ráncok láttán, gondolj rájuk csupán nevetőráncokként! Légy optimista: az életkorunk az elmúlt közel 1,5 évszázadban megduplázódott, hála az egyre javuló egészségügyi ellátásnak. Hát mi ez, ha nem egy igazán jó ok az optimizmusra!

Felejtsd el az aggódást!

Ne félj a jövőtől, inkább tekints minden egyes napra, hétre úgy, mint egy új lehetőségre! Ne tarts a holnapról, hanem várd gyermeki kíváncsisággal és a legnagyobb örömmel! És ne feledd: a holnap, amitől tegnap féltél, ma volt!

Jó hatással lesz az egészségedre is!

Ha pozitív irányba igyekszünk terelni a gondolatainkat, megpróbálunk pozitívan állni az élet dolgaihoz, az előbb vagy utóbb, de igencsak jó hatással lesz az egészségünkre is. Láthatatlan módon erősíti az immunrendszerünket és teszi könnyebbé a mindennapjainkat.

Úgyhogy, erről soha ne feledkezz meg:

Forrás: miss.at, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...