2024.02.10. 12:29:21 5431 206

Legyen pozitív ez a hónap! - Ne hagyd magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor hiába a pozitív életszemlélet, hiába igyekszünk mindennek is a jó oldalát nézni, a körülöttünk élők, vagy véletlenül, vagy éppen szándékosan, elrontják a hangulatunkat és oda a pozitívizmusunk! Vértezd fel magad ezek ellen a külső „támadások” ellen!

Boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság

Ha embertársad gondolkodását nem is tudod megváltoztatni, a sajátodat mindenképpen megvédheted a negatív gondolatoktól! Íme, néhány fontos tanács!

  • Engedd meg magadnak, hogy hibázz! Mindannyian szeretjük jól csinálni a dolgokat, legyen szó a családdal kapcsolatos teendőkről, vagy éppen a munkáról. Ám van, hogy beletörik a bicskánk 1-1 feladatba, és a siker elmarad. Egyrészt, ne hagyd, hogy a kudarccal kapcsolatos élmények befolyásolják a kedvedet. Másrészt tudatosítsd magadban, hogy mindenki hibázhat. Sőt, előfordul, hogy ez lesz a következő sikerünk egyik kulcsa.

  • Az a bizonyos „Nem”! Ami jó esetben tényleg nem-et jelent, nem pedig a „talán”, „majd később”, „na jó, rendben” egyik szinonimája. Hidd el, felszabadító érzés lesz, ha kijelölöd a saját határaidat és tartod is magadat hozzá!

  • Csak a saját életedet nézd! Igen, másnak lehet, hogy könnyebb. Vagy legalábbis kívülről úgy tűnik. Igen, más lehet, hogy szerencsésebb. Legalábbis a Te szemeddel nézve. Hiszen nem tudhatod, hogy a (látszólagos) boldogság, öröm, nevetés mögött mennyi munka, áldozat, esetleg könny és szenvedés van. A legfontosabb, hogy Te a saját életedet éld, a saját utadat járd, mert csakis abban lehetsz boldog, nem a máséban!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...