2021.04.18. 13:37:48 6926 260

Leves tejből? – Hát, próbáljuk ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az alap a zöldséges, húsos verzió. Aztán vannak a krémlevesek, meg a gyümölcsös, akár desszertnek is beillő finomságok. Meg ugye, a kőleves, legalábbis, a mese szerint.:-) És, ha eddig nem tudtátok volna, létezik tejből készült leves is. No, lássuk!

Tej - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tej

A tejleveshez nyilván kell 2,5 dl tej, 1 liter aludttej, 1 pohár tejföl, 1 db tojás, 2 evőkanál liszt.

Az aludttejet és a tejfölt keverd össze. Tedd ugyanezt a liszttel, tejjel, tojással, majd elegyítsd a két keveréket. Rakj fel forrni 2,5 dl vizet, majd lassan tedd bele a tejes-tejfölös lét, amivel főzd tovább. Közben folyamatosan kevergesd egy habverővel. Ha kész, sóval ízesítheted.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...