2024.01.19. 12:30:31 3771 149

Matt ajakrúzs – Így áll majd rajtad tökéletesen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tökéletes rúzs, illetve az árnyalat megtalálásához idő kell, vagyis évek és rutin. Sőt, az, ami fiatalabb korodban jól állt, idősebb fejjel (vagyis szájjal) már nem a Te színed lesz, ám szerencsére ez fordítva is működik. Észrevetted, hogy például a matt árnyalatoknak kifejezetten jót tesz a kor?

Vörös rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vörös rúzs

Vagyis, míg fiatalon el sem tudtad volna képzeli, hogy hord, addig idősebb korodban a matt színek kiemelik arcod előnyös részeit. Hogy mi a titok, hogy a felvitel után néhány órával is tökéletesen álljon a matt rúzsod? Kövesd a lépéseket és minden rendben lesz!

  • Egy jó alap elengedhetetlen! Vagyis radírozd le az ajkaid, így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket! Akár a fogkeféddel is átdörgölheted a szád, vagy egy bőrradír is jó szolgálatot tehet.

  • Elő a „rajztehetséggel”! Ahhoz, hogy tökéletes legyen az ajkaidra felvitt szín, először érdemes kontúrceruzával körberajzolni az ajkadat, hogy meglegyen a forma és a határok, amin belül a rúzst fel kell vinned az ajkaidra.

  • Most jöhet a fő attrakció! Vagyis a rúzs felvitele! Csak óvatosan, az ajkad közepétől kifelé haladva kend fel a rúzst! És persze, ne feledd el a felső és alsó ajkadat egymáson is „megforgatni”, hogy egyenletes legyen a szín eloszlása!

  • Végy egy törlőkendőt! Egy kendő segítségével itasd fel a felesleges rúzsréteget az ajkaidról. Akár a jó öreg „kendőharapós” módszert is alkalmazhatod!

  • +1 Nem kötelező, de erősen ajánlott! Érdemes beszereznek egy fehér színű, úgynevezett transzparens púdert, amivel töröld át az rúzsos ajkad, hogy az tényleg a helyén maradjon, még jó sokáig!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...