2023.12.02. 08:26:21 6637 279

Megfázás - Idén elkerülnéd?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha tél, akkor szinte menetrendszerűen érkezik a megfázás, és az azzal járó kellemetlen tünetek. Köhögünk, ha kell, ha nem. Tüsszentünk, mert nincs mit tenni. És természetesen, gond nélkül fenn tudnánk tartani egy egész zsebkendőgyárat. Szeretnéd, ha idén ez másként lenne?

Megfázás, nátha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Megfázás, nátha

Ha a válaszod igen, akkor bizony ne légy rest megfogadni a tanácsainkat, mert egy kis odafigyeléssel szinte a 0-ra csökkentheted annak az esélyét, hogy idén is „takonypóccá” változz!

Nem mindegy, hogy mit

Vagyis hogy mit eszel! A zsíros, nehéz ételek helyett próbálj inkább az egészségesebb fogásokra koncentrálni. Az étkezésed legyen változatos, tartalmazzon gabonát, zöldségeket húsokat, zsírokat, pótold a vitaminokat. No, és persze, ügyelj a folyadékbevitelre!

Az utóbbi néhány év „maradéka”

Ugyan sokszor érezzük úgy, a pandémia időszaka nem volt jó semmire, azért ha ügyesek vagyunk, tanulhatunk, tanulhattunk belőle. A személyes higiéniára, a gyakori és helyes kézmosásra biztosan odafigyelünk a mai napig… ugye?

Ne hanyagold el!

Tudjuk, hogy legtöbbünk min spórol időt… Bizony, az alváson, pihenésen! Pedig ahhoz, hogy az immunrendszerünk megfelelően működjön, legalább olyan fontos az is, hogy kipihenjük magunkat. Este időben feküdjünk le, reggel pedig indítsuk frissen a napot. Akár néhány relaxációs, vagy légzőgyakorlatot is elvégezhetünk.

A divat is fontos, de…

Az első tényleg az egészség! Ne az legyen a fontos, hogy a legújabb divat szerint öltözz, hanem hogy a derekad védve legyen a hideg ellen. A lábaidat bújtasd meleg zokniba, így biztosan elkerül majd a felfázás!

Cseréld a levegőt!

A rendszeres szellőztetés nagyon is fontos, hogy elkerüld a bacik, vírusok szaporodását, terjedését! És Neked sem árt, ha időnként megszellőzteted magad, vagyis kimész a természetbe, legalább a közeli parkba, hogy egy kis friss levegőt szívj!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában