2023.01.25. 12:25:00 5976 227

Melyik archetípusba tartozol? A tealevelek megmondják! 3/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a Jung alkotta rendszerben található archetípusok közül több is jellemző lehet egy-egy emberre, van olyanok, amelyek a többinél sokkal erősebben vannak jelen az életünkben. Nézz a csészédbe, majd magadba, és derítsd ki, hogy ez a játékos feltevés igaz-e rád.

Teakeverékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teakeverékek

Tegnap megtudhattuk, hogy a 4 alaptea jellemzői melyik 4 archetípus tulajdonságát egészíti ki, ma és holnap pedig sorra kerül újabb 4-4 párosítás. Most azok a teák kerülnek a figyelmünk középpontjába, amelyek egy kis csavart tartogatnak a számunkra.

Ha az ízesített zöld teák a kedvenceid: Lázadó archetípus

Te aztán nem mondhatod meg neki, hogy mit gondoljon vagy mit is tegyen. Sőt, még a szabályok sem, ugyanis ő ezeken kívül helyezi magát. Ami valljuk be, kicsit irritáló vagy egyenesen ijesztő is lehet, azonban a lázadók nélkül sokkal egyhangúbb lenne a világ.
Az újításokat hozó archetípus azonban csak akkor képes sikeresen megvalósítani a fejéből kipattanó ötleteket, ha van valami ami egy rövid időre képes lehorgonyozni csapongó szellemét. Az ízesített zöld tea kortyolgatása pontosan ilyen hatással bír! A csészénként változtatható ízvilág pedig segít, hogy ne essen a szürke konvenciók csapdájába.

Az ízesített fekete teák elkötelezett fogyasztói: Átlagember archetípus

Más néven az árva kategória azokat a végtelenül érzékeny emberek takarja, akik gyakori csalódottságuk miatt a hozzájuk hasonló áldozat felfogású személyekkel időznek a legszívesebben.
Az ízesített fekete teák kimondottan akkor esnek jól a szóban forgó archetípusnak, amikor kimondottan elcsigázva érzik magukat, hiszen kit ne melegítene fel egy jó csésze forró tea? A határozott, mégis édes ízek kapaszkodót nyújtanak a pozitív dolgok felé, ahogyan gyengéden noszogatják fogyasztóikat végig az egyes napokon.

Aki imádja a honeybush teát: Bohóc archetípus

Az örök mókamester, aki mindenkit mosolyra fakaszt. Az áldott jó humorral rendelkező személyiségtípusnak arra kell figyelnie, hogy a folytonos bolondozás közben ne veszítse el időérzékét, és feladatainak is eleget tudjon tenni.
Ebben segíti őt a honeybush tea, amelynek minden kortya hozzájárul a csendes elmélkedés csodás pillanataihoz. A honeybush ugyanis képes lecsillapítani a legélénkebb elmét is, ugyanakkor édes íze boldog mosolyt csal az arcra.

Akinek virágzó tea lebeg a csészéjében: Ártatlan archetípus

Szabadság és boldogság, akár a virágról virágra lebbenő pillangók. A romantikus és kissé naiv lelkületű emberek általában rendkívül hagyománytisztelők, legnagyobb gyengeségük az, hogy félnek a hibázás lehetőségétől.
Az ártatlansághoz pedig mi illene jobban, mint a bimbóból kifeslő virág! Ez a teáscsészében is megtörténhet, hiszen számos gyönyörű és finom virágzó tea közül választhat ez az archetípus.

Forrás: www.teapalota.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?