2021.09.10. 15:29:25 7849 260

Menő manók: vicces és megható első lépések
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vicces és megható is egyben, amikor a csemeténk megtanul járni. Az első csetlés-botlások és magabiztos fenékre tottyanások után már semmi nem lesz ugyanaz. Így van ez az állatvilágban is. Nagyon jól szórakoztunk, amíg ezeket a videókat összegyűjtöttük nektek, remélem szerzünk vele néhány örömteli pillanatot.

Kis cica - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kis cica

Kis elefánt - a porcelán boltban

Kevés ennél cukibb dolgot tudok elképzelni, mint amikor egy kis elefánt járni tanul. Ugyanúgy csetlik-botlik, ahogyan a mi kis totyogósaink, és közben az ormányával is próbál egyensúlyozni. Egyszerűen meg kell zabálni:

...ugorj cica az egérre, fuss!

A kiscicáknak valahogy jobban megy ez a mutatvány, nagyon elszántan próbálkoznak ők is, és vicces, milyen hosszúakat próbálnak lépkedni. Aztán egyszer csak elfáradnak és úgy maradnak.

Kiskutya és a lépcső

Ez a kiskutyus a lépcsővel barátkozik éppen, de ahogy semmilyen “első” dolog az életben, ez sem megy olyan egyszerűen, elkél a biztatás és némi példamutatás. Szerencsére egy jó gazdi mindenre kapható. :D

És bébi pingvint láttál már lépkedni?

Na jó, azt hiszem, hogy az “első lépések” verseny győztese a pingvin lesz... Ez az állatfaj egyébként is mókás látványt nyújt közlekedés közben, a kicsinyeiket pedig úgy tanítják járni, hogy a lábukra teszik őket, s együtt lépkednek. Néha azonban a mama pingvin alá kerülnek valahogy a kicsik. :) Meg kell zabálni őket...

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.